Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Wpadnij przymierzyć

W sieci jest parę dobrych instrukcji.
A najlepsze w MT jest to, że można sobie uszyć samemuehh trzeba mieć maszynę :( jak mam kupić materiał i zapłacić krawcowej wyjdzie drożej :(W sieci jest parę dobrych instrukcji.

Panel ma trzy warstwy. To był prototyp szyty wg tamtej instrukcji i widzę, że zmieniłabym parę rzeczy - dodałabym wypełnienie do pasa biodrowego, zrobiłabym ciut dłuższe pasy naramienne (dla mnie są ok, na męża trochę przykrótkie). Ta kieszeń na panelu jest kompletnie niepotrzebna i niefunkcjonalna. No i ten niby-kaptur do przytrzymywania głowy śpiącego dziecka jest za szeroki, przez co niewygodny w użyciu - ale młoda od bardzo dawna już nie zasypia podczas noszenia.

). Nie wiem, jak to się układa w wersji pod kątem, ale to co mam jest dla mnie ok.

.

nie może być na "rozjechaną żabę"
No na rozjechaną to on nie wygląda :) Jak go zawinę to zrobię fotkę, może coś poprawicie, ale wydaje mi się, że wszystko "gra". Szkoda, że na warsztatach nie byłam jak miałam taką opcję, ale wtedy nawet w ciąży nie byłam, a teraz to dopiero za dwa miesiące będą :(
no i czesto mozna zauwazyc ze dziecko noszone czesto w chuscie ma duzy tyleczek, tzn taki wystajacy, od ciaglej pozycji z wygietym kuferkiem :)hmm o tym nigdy nie słyszałam a mam 2 chustowych