Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Winni, wrzucaj młodego na plecy. Po prostu wiążesz wyżej i dzieć siedzi tak, że widzi wszystko co przed Wami. Ucząc się motać w plecak prosty oglądałam do obrzydzenia filmy.

Nigdy nie miałam z chustami do czynienia i żałuję, że nie mam od kogo pożyczyć i wypróbować przed zakupem.
Czasem dostawała spazmów, ale po chwili, gdy zaczynała kojarzyć, że wszystko widzi, uspokajała się. Czytałam, że mamy dają wierciuchowi do rączek jakąś miękką zabawkę na czas motania. Może to będzie jakiś pomysł. No i my wiążemy przed lustrem. Wygłupiamy się, robimy miny. Nasze praktyki również nieco odwracają uwagę.
Teraz też czasem ma swoje wygibasy. Mam wrażenie, że chustowania na plecach dziecko także musi się nauczyć. 

isiula firma Leny Lamb nie tylko sprzedaje, ale i wypożycza chusty, jeśli chcesz najpierw wypróbować
brzuszek
)
Jest jedna długa na 3metry z hakiem. Nie wiem czy nie za krótka?chyba za krótka jeśli męża też chcesz angażować
[/url
Zerknij i przetraw.

Zastanawiam sie tez nad tym nosidelkiem, bo to jakby juz zawiazana chusta, czy ktoras z Was uzytkowala takie badz podobne?

Winnica MT są rozmiarowe

Sama nie wiem czy to bedzie dobry zakup dla dziecka- pod względem bezpieczeństwa i rozwoju ?
, więc mogę powtórzyć, nosidła mają rozmiary, dla takiego malucha, jak Karolek, będzie potrzebne inne, niż dla starszaka.

Możesz tez podnieść lekko nóżkę Adasia do góry i tą drogą upchnąć chustę. Jeśli będzie jej więcej między Wami pupa mocniej wpadnie i kolanka się podniosą.

gora, trzymajaca obrecz barkowa Adasia jest za luzna
czy kolanka nie powinny być wyżej

Co to za szmata? Ładnie Wam :)

madziauk moim osobistym zdaniem porzuć kombinowanie i po prostu zakup tkaną chustę, oswój się z noszeniem w niej a później przyjdzie czas na kółkową albo na nosidło
Tkana, wiązana na dłużej starczy, jest stabilniejsza dla maluszka i bioderka malucha są w odpowiedniej dal nich pozycji. Nie wahałabym się przed takim zakupem.

).