Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to nie do końca tak, że zawsze wszystkie moga tylko pomóc. Przy specyficznych problemach, np. nieprawidlowościach napięcia itp. niektóre powszechnie zalecane ćwiczenia mogą jeszcze szkodzić. Jednak radziłabym konsultację z dobrym logopedą.
sliwson a Ty jesteś logopedą?
ale chyba jednak trzeba miec skierowanie do logopedy, ponoc są specjaliści do ktorych nie trzeba np dermatolog, ale do logopedy chyba trzeba, psycholog tez nie lekarz ale skierowanie tez trzeba bylo miec jak sie chcialo na fundusz isc, zobacze w przychodni czy da jeszcze jedno skierowanie jak nie to trzeba bedzie pewno wyciagnac tamto
oo, to jesteśmy koleżankami po fachu :)
no a powiedzcie mi czym sie rozni w takim razie logopeda od neurologopedy, czy to osobna specjalizacja, osobny kierunek studiów???
na fundusz wiem ze bizielu jest ale kiepski (jakas baranowska czy cos ponoc nieciekawa)
Luśka ma etap przekory- robi wszystko na opak: jak próbuję z nią ćwiczyć stawanie robi się bezwładna jak worek kartofli i wisi mi na ręku, z kolei jak próbuję zapakować ją do wózka to sztywnieje jakby kij połknęła i nie mam siły zgiąć jej wpół.