Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba jest dobrze poza jednym ale.... kiedy gotowałam narzeczonemu obiad skusiałam sie na trzy łyżki barszczu białego (bez ziemniakówu ani nic w tym stylu, sam wywar) i jeszcze jedno... Nie doczytałam składu przyprawy kucharek i dodawałam ja do potraw a tak jak sie okazauje jest cukier... nie wiem teraz co robic, chce zrzucic około 12 kg i nie wiem czy przez to mam zaczynac od poczatku czy nie musze?

the fragile, na pewno lepiej jest zachować umiar, ale jeśli ktoś np. taki jak ja się tak strasznie zapuścił (próbowałam wielu diet) to każda skuteczna dieta jest jak światło w tunelu. ja nie żałuje, mam do stracenia jeszcze 2 kg i gadanie typu ta dieta niszczy organizm mi zwisa. lepiej żreć hamburgery i chipsy?? to dopiero ora organizm. ale ok...

Jestem drugi dzien na diecie dukana. Chce schudnąc 11kg. Mam nadzieje, że się uda :)

jestem pierwszy dzien na diecie dukana i czuje sie bardzo dobrze , schudlem juz 0,5 kg jescze zostalo mi 5 dni fazy 1
tylko mam problem i morze mi pomorzecie , nie wiem czy to prawda czy mozna jesc ile sie chce i kiedy sie chce . dukan pisze ze mozna jesc ile sie chce i kiedy sie chce ale wiadomo ze zeczy dozwolone z listy powiedzcie jak to jest czy to prawda czy jednak trzeba jesc malo

.