Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlaczego Twoi teściowie mają do Ciebie zły stosunek?Czy Twój mąż zostawił Cię bez powodu? Nie chcę krytykować tylko, że kij ma zawsze 2 końce. Wiem to na przykładzie mojego brata. Ożenił się w wieku 19 lat bo dziewczyna zaszła w ciąże, znali się może z rok. Urodziła dziecko, mieszkali u moich rodziców. Ona do pracy iść nie chciała, albo jak mówiła nie mogła bo dziecko, którym mogła zajmować się moja na emeryturze mama. Rozpoczęła jakieś nędzne studia w prywatnej szkole wyższej i to jeszcze zaoczne-taka poczekalnia przed bezrobociem. Dla niej to była duma, że jest studentką. Mój brat pracował w delegacji żeby na to zarobić a ona miała tylko pretensje, że go w domu nie ma. Później wymyśliła, że chce drugie dziecko(ma 21 lat) a sytuacja była taka, że pół godziny bez kłótni nie mogli wytrzymać. Brat w końcu poszedł po rozum do głowy, wystąpił o rozwód, dał czas na wyprowadzkę od moich rodziców. Teraz ona mieszka ze swoją mamą, on płaci wysokie alimenty, dziecko widuje jak jest w domu. Ona też robiła z siebie pokrzywdzoną, biedną wyrzuconą z domu, jednak oboje byli tak samo winni a ona myślała, że znalazła głupiego, który całe życie będzie na nią robił... Nigdy Emilii bym nie zostawila.moji tesciowie ehh brak slow...To ich sprawka jestem pewna.Maz teraz jezdzi z tesciem i tolkuje mu te swoje madrosi...
podpisuję się pod tym - pod pierwszą częścią z przykrością, pod resztą... po prostu się podpisuję A tu jeszcze fanfary, że ktoś zdecydował się zniszczyć swój związek - "oj, brawo, jesteś silny/-a!", bo siła to najważniejsza rzecz w obecnych czasach. Chyba jestem starej daty, uważam, że ważniejsza jest odpowiedzialność, wytrwałość, cierpliwość i zaufanie. Takie stare, niemodne wartości...
O widzę, że niejaka Ashanti 88 powróciła pod zmienionym nickiem...Dziewczyny to troll! Była tu ze 3 miesiące temu, chwaliła się jak kase od męża wyciąga, chciała śmierci teścia, ze starających się w ciągu 2 dni przeszła na odkładające, poczym po kolejnych 2 dniach w 10 dniu fl lekarz stwierdził u niej ciąza,a i w międzyczasie mąż ją zostawił. Namieszała i nagle usunęła konta jak użytkowniczki zaczęły się orientować. Teraz widzę powróciła, po listopadowej ciąży śladu nie ma(nawet wspomnienia), za to jest nowa styczniowa... Sasetka1988 5 godzin temu