Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jego mama, ale czy potwierdzi????
Na jego plus jest, ze placi regularnie i ma to udowodnione
Na jego plus jest, ze placi regularnie i ma to udowodnione
Raczej bym tez szla w opcje ograniczenie praw, a nie odebranie, argumentujac, ze chodzi tu o wszelkie zgody i podpisy na leczenie dziecka, a dostep do ojca masz utrudniony.
Ale jeszcze i tak muszę spróbować się z nim spotkać, bo ta sędzia jest na to uczulona...
Czyli muszę zorganizować spotkanie o którym powyżej Wam pisałam...
--
No i tak zrób. Najpierw napisz smsa, że chcesz się spotkać i opisz co chcesz obgadać. By była podkładka do sądu. A później możesz nagrać rozmowę.
Tobie sędzina nie zarzuci, że za mało robisz, starasz się, by ojciec widywał syna, bo Ty całą swoją energię skupiasz na synu, który potrzebuje terapii,
Tobie sędzina nie zarzuci, że za mało robisz, starasz się, by ojciec widywał syna, bo Ty całą swoją energię skupiasz na synu, który potrzebuje terapii,
Trudny jest pierwszy krok.....w moim przypadku jestem szczęśliwsza
Ja po rozstaniu, po uwolnieniu się ze związku odczułam taką ogromną psychiczną ulgę.
Byłam już tak wymęczona tym wszystkim, że nie odczuwałam prawie w ogóle żalu.
Ja po prostu obawiam się, że nie jestem na tyle silna,
A jej szczęście jest najważniejsze.
A u nas był klops, bo mieszkaliśmy w domu mojej mamy... Więc de facto musiałam swojego partnera "wyrzucić" z domu ;(
Wiem, tak byłoby prościej, bo nie musiałabym wykazywać się siła i odwagą..
od nas odszedł, sam wyprowadził się.
Wiem, tak byłoby prościej, bo nie musiałabym wykazywać się siła i odwagą...
Else to oczywiste, nie kwestionuje tego. Chodzi mi raczej o to, że gdyby On sam podał decyzję o rozstaniu nie musiałabym samodzielnie podejmować takich kroków.
Zapewne wtedy czulabym się ofiarą.
Nie wiem co robić, zastanawiam się ciągle. Trudno mi bardzo..
Wiele związków przeżywa kryzysy, gdy pojawia się małe dziecko.