Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O kurka, ale ma niezla wyobraznie! Ale dobrze, ze to nie u Twojej... A szczerze to mialabym mieszane uczucia do takiej ''planowej'' ewakuacji u takich maluchow...
A co jej powiedzialas?
co powiedzialas Nadii, ze czego ona sie tam boi?
Dziewczyny dzisiaj było CUDOWNIE !!!! Zaczęło się co prawda od wargi Angeliny Jolie, bo Nadia upadła wchodząc na ślizgawkę na belkę drewnianą ;/ ale się otrząsnęła, po przyłożeniu kulki śniegu, trochę jej krew leciała, ale jakoś dała radę, moja moja moja :)
musi zjeść wszystko na ZAPAS, bo potem nie będzie O.O
żeby jej dała takie kółko, nie hula hop i żeby jej powiedziała co z tym się robi. I Agatka to zrobiła, a jest podobno mega wycofaną dziewczynką, pierwszy raz w ogóle widziałam, ze cokolwiek powiedziała od wtorku… Kasia mówi, ze przez miesiąc może kilka zdań usłyszała od niej, a dziś z Nadią przeszła samą siebie
Aaa Ty na serio o tej krwi pisałaś!
A nie mówiłam, a nie mówiłam?
No to pytam dlaczego, czy coś zrobiłam. "Tak, psiśłaś po mnie"
uważam, że dziecko poniżej 3 roku życia nie potrzebuje do szczęścia żadnej placówki. Ma na to najzwyczajniej w świecie czas i co innego na tym etapie jest dla niego ważne
czasami jak czytam jadłospis małej to nie wiem czy by w domu tego spróbowała, bo np. ja bym pewnie zupy ziołowej lub krem z gruszki nie robiła
Dziewczyny - czy w "Waszych" przedszkolach też taki pomór?
a w każdym razie pamiętam, że co chwilę były jakieś spięcia o to, że dziadkowie ignorują moje prośby i robią po swojemu, bo "oni już swoje dzieci odchowali, to wiedzą lepiej".
A dobrą nianię to chyba ciężko w ogóle znaleźć?
Ale pare osób z mojej miejscowości mi napisało na pewnej grupie fb, że z niewiadomych źródeł wiedzą, że właśnie musi mieć dziecko skończone 3 lata. Nie wiem czy to tylko u nas czy jak...? Dlatego wolałam tutaj dopytać...