Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale przepraszam, na poziomie przedszkola to glownie rodzice szpanuja.
Owszem, były jednostki z bogatszymi rodzicami, ale jak 90% uczniów była ze "średnich" lub biedniejszych domów to ci się nie wychylali.
Monia, u nas już na poziomie przedszkola widać pojedyncze przypadki
Ja ostatnio u nas widzialam chlopca ubranego od stop do glow w marki.
;
Monia, w prywatnych szkołach to jest znacznie bardziej nasilone
Ale przepraszam, na poziomie przedszkola to glownie rodzice szpanuja.
O Boże... Padłam, bo nie rozumiem kompletnie toku myślenia dziecka w tym momencie - gdyby to ON płacił to jeszcze bym zrozumiała, ale na odwrót?

ej, ale na pewno to szpan byl? Moje dziecko tez ubrane "w marki",
Może jeszcze usłyszymy o nim za 20 lat, kto wie, takie przedsiębiorcze myślenie
Katolickie to chyba inne są? Tam dzieci w mundurkach i inne takie?
ej, ale na pewno to szpan byl?
Same przyznacie, że markowe ciuchy gatunkowo są dużo lepsze.
Kupiłam dziecku buty New Balance, to co jestem snobem?
;
Kupiłam dziecku buty New Balance, to co jestem snobem?
My mamy w przedszkolu chłopca, który CODZIENNIE nosi koszuleTak, takie męskie koszule.
może lubi

;
;
a trwały tylko 2 godziny.
;
A po drugie w przedszkolu "sika" sie przed kazdym posilkiem, jest tych sikan kilka razy w ciagu dnia, tak "gesiego", tak ze wysika sie "na zapas"
ale co o takich grupach myslec? Probuje znalezc plusy. Starsze dzieci "ciagna" rozwojowo, mniej choruja...a jakie minusy? Macie doswiadczenie? Co o tym sadzicie? W ogole rewelacyjbie rozwiazano sprawe spania w tym przedszkolu (panstwowe). Dyrektorka pytala rodzicow. Glosowaly poszczegolne grupy i w grupach niespiacych beda z boczku lezaki dla dzici, ktore beda chcialy spac. Mozna? Mozna!
martwi mnie jedna sprawa. Obecnie maja tam epidemie glistnicy i owsicy. Dyrektorja mowila by dzieci dwa razy w roku odrobaczac i by robic badania z krwii w tym kierunku.

Raz jeden została potraktowana ściennym plastikowym zegarem przez Olka, który to jej nos oskalpował. Ale on generalnie ma czasem odpały niezłe i gryzie innych czy drapie - ale to jak popadnie, a nie dlatego, że Nadia jest najmłodsza :) także nos do góry :) Mieszana grupa jest świetna, widzę jak Nadia się w niej odnalazła i bardzo dobrze sobie radzi :)

mam nadzieje. No cudownie by bylo gdyby mogli byc razem. zawsze to razniej nie?
ale faktycznie ci rodzice, co chcieli by by ich dziecko w dzien spalo to troche w czarnej dupie sa. Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem byloby utworzenie na czas drzemki grupy spiacej i niespiacej, choc wiem ze np moj maly ( z racji posiadania starszego glosnego brata) bez problemu zasnie przy 10000000 decybelach
Problem mają rodzice czterolatków, bo często zdarza się że równają w dół,