Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja ci powiem penny z czego to wynika - z tego ze nasze mozgi skladaja s0ie z mozgu gadziego - nizszego mozgu ssakow oraz mozgu wyzszego ludzkiego. mozgu dzieci sa niedojrzale, glownie stersuje nimi wlasnie ten mozg gadzi. (ksiazka - madrzy rodzice). pozniej mozg sie rozwija i glowa rosnie;-P
mnie troche osobiscie mierzi wybiorcza filozofia - jedzmy jak ludzie pierwotni ale juz z innych zdobyczy cywilizacyjnych korzystajmy, bo czemu nie.
Odstawienie mleka i jego przetworów to dieta eliminacyjna.
Jadasz inne produkty mleczne czy nie, Penny?
do moich mielonych z mlodymi ziemniaaczkami i mizeria
Penny, a napisala bys przyklaadowy jadlosppis na jeden dzien? Tak z ciekawosci, bo zastanawiam sie czy my bysmy cokolwiek z tego ruszyli
atakuje się osoby myślące
takuje się osoby myślące, robiące inaczej
Jesli twojej rodzince nie pasuja straczkowe, nasiona i orzechy, to na prawde ciezko cokolwiek zmienic:/
Przyglądając się tej dyskusji, odniosłam wrażenie, że właściwie to żadna dyskusja nie jest,
A swoja droga - kiedyś w kazdej kuchni byly ksiazki kucharskie, a teraz wszystko na necie.
Jeśli czujecie potrzebę wspierania się w tej diecie, którą promujecie dziewczyny, załóżcie sobie osobny wątek. Ten jest ogólny prozdrowotny i można gadać o wszystkim, co wg nas służy zdrowiu albo i nie służy