Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Cholerka wie od czego ;)) Może to wina wczorajszego samopoczucia, coś mi stanęło na żołądku - muliło i męczyło, jeszcze dziś czuje bulgotanie.
htpp://www.wielkiezarcie.com/recipe38687.html
Aga
Dieta też niby jest, ale nie tak restrykcyjna, jak wcześniej - pozwalam sobie nawet na słodkości. Na skoki tez patrzę już inaczej
Ja już praktycznie na walizkach, bo zostały mi dwa tygodnie, porodu boję się jak cholerka, ale wychodzę z założenia, że co weszło, musi wyjść

Synuś napędził nam stracha, bo w poniedziałek podczas wizyty u lekarza stwierdził słabe tętno i od razu wylądowaliśmy w szpitalu. Podłączyli mnie kilka razy pod ktg i na szczęście wszystko wrodziło do normy. Zrobili mi wszystkie badania ( na USG tak się wiercił, ze nie można było go zmierzyć
(ma jakieś 2800-2900g), podczas badania gin. lekarz stwierdził, że szyjka zaczęła się skracać, ale nie ma rozwarcia i wypuścili mnie do domu.
ale pewnie już wyczytałaś,że mam tę słodką przypadłość..
Moj Synek nie spieszy się coś.

Nie dostałam od lekarza skierowania do poradni diabetologicznej, bo jeśli sama zapanuję nad cukrem, to nie ma ponoć takiej potrzeby, ale przez to trochę błądzę, bo dostałam ogólne wskazówki.