Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I widzę że jesteśmy w takiej samej sytuacji
my też staramy się o maleństwo od kilku miesięcy, a obserwację też dopiero co zaczęłam. Na początku byłam przerażona bo nic nie rozumiałam ale zakupiłam "pakiet startowy"
(termometr i książeczkę). Teraz każdą wolną chwilę poświęcam na czytanie i zaczynam coraz więcej rozumieć
.

Książka uporządkowała to wszystko co już czytałam, ukazała metodę krok po kroku (jak małemu dziecku) i właśnie o to mi chodziło. Nadal jestem jeszcze zielona, ale nie tak bardzo jak na początku
Już więcej rozumiem i nie czuję się już tak strasznie zagubiona jak na początku - choć to dopiero mój pierwszy cykl obserwacji
Łatwiej mi się obserwować i wiem, że z każdym następnym cyklem będzie jeszcze łatwiej. A świadomość, że w razie jakiś niejasności mogę prosić o radę Was, bardziej doświadczone koleżanki dodaje poczucia bezpieczeństwa 

tak więc myślałam, ze teraz pójdzie tak łatwo, a wyszło jak zawsze 
, ciąża przebiegła spokojnie, bez komplikacji :) a teraz synek domaga się rodzeństwa, a że i my myśleliśmy o kolejnym dziecku, sytuacja w pracy mi się polepszyła i ustabilizowała, to i mogę sobie pozwolić spokojnie na bycie w ciąży
nie twierdzę, że jestem guła, ale na pewno dużo będę się mogła od Was dowiedzieć!