Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale póki co nic nie wiem - zaczynam od obserwowania śluzu i nastrojów - pewnie z czasem pokuszę się też o termometr - bo jak rozumiem bez tego ani rusz... w każdym razie zabieram się właśnie za czytanie forum i porad i mam nadzieję, że czegoś się nauczę

[/url]
to jest dopiero moj pierwszy cykl, ktory obserwuje ( postanowilismy postarac sie o dzidziusia przed swietami i tydzien temu zrobilismy pierwsze podejscie:)). Jestem bardzo podekscytowana i mam nadzieje, ze szybko nam pojdzie chociaz zdaje sobie sprawe, ze na upragnione dwie kreski na tescie ciazowym moge nawet kilka miesiecy czekac

[/url]
Przyznam szczerze, że pierwszy raz piszę coś na forum... Mam nadzieję, że stałe forumowiczki przyjmą mnie z cierpliwością i będę mogła z Wami pogadać o sprawach NAJWAŻNIEJSZYCH!

ma wyniki nasienia dobre co mnie bardzo cieszy bo większe możliwości leczenia są w przypadku kobiety. Pocieszam się..:) ostatnie 2 lata byliśmy za granica teraz wróciliśmy do Polski mieszkamy koło Katowic, w Cieszynie studiuję (tak jestem przejęta tym cyklem że oblałam jeden egzamin). Jeśli w tym miesiącu nam się nie uda będę miała laparoskopię...niby mało niebezpieczny zabieg ale cholernie tchórzliwie reaguje na wszelka narkozę:( i trochę czasu zajmie zanim znowu będziemy mogli próbować...pozdrawiam was wszystkie jak czytam wasze historie czuje, że nie jestem taka samotna w walce, taka stronka jest bardzo potrzebna ... jakoś tak raźniej razem, a o depreche łatwo gdy co miesiąc po nadziejach nadchodzi @