Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak również te, które planują w przyszłości założyć rodzinkę.
Ale jakby były dziewuszki, to imionka mieliśmy już z góry ustalone, była by Zofia - bo to imię zawsze mi się podobało [mam też tak na drugie imię], i Antonina - tu M wygłosił swoją opinię - Tosia będzie i już !!

i wiesz cio Magg masz rację wsio się pewnie wyklaruje jak przytulę te dwie moje kruszynki do siebie - i już nie mogę się doczekać
[to wzruszenie]

a on nie bedzie do niej po imieniu mowil, tylko "chodz dziewczynko o brzydkim imieniu do wujcia, wujcio da ci cukierka"...
Chociaż tak jak AniaM miałam mnóstwo koleżanek w szkole i na studiach o tym samym imieniu. Właściwie jednak niezbyt mi to przeszkadzało.
Chyba, że po mojej mamie - Daniela - też mi się podoba
Nie wiadomo, gdzie ich los rzuci.
Pamiętam dobre dziesięć lat temu takie zdarzenie. Pani w sklepie woła swoją córeczkę Sabrrrina, Sabrrrina akcentując "r". Mała wpada do środka, a wszyscy oczy kierują na nią, bo takie imię to było wtedy jeszcze sensacją. A tymczasem Sabrina okazała się małą ok. 5-letnią złośnicą, z dziurą na kolanie w rajstopach , z buzią całą brudną i do tego zasmarkaną.
Śmiać mi się wtedy trochę chciało z tej całej sytuacji...
Pani się chciała pochwalić, a zamiast tego buraczka strzeliła
I chyba wtedy stwierdziłam, że moim dzieciom dam w miarę zwyczajne imiona, a niech one uczynią je swoim życiem, żeby sie stały niezwyczajne 

blizsze mi sa cechy typowe dla Izabeli :)
chociaz przyznam ze mialby sporo z mamusi hehehe