Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. W opisie można uwzględnić fakt, czy miejsce to jest polecane dla: lubiących aktywne spędzanie czasu, lubiących sport, rozrywki, romantyków, nowożeńców czy też rodzin z dziećmi. Zapraszam.
. Macie jakieś propozycje na miłe spędzenie czasu? Może gdzieś się na siebie natkniemy "przez przypadek"

Może "Klimczok" w Szczyrku sprawdziłby się w twoim przypadku? Mają fajne SPA i bardzo przyzwoite baseny. Usytuowany w cichym zakątku, do centrum trzeba podjechać autem. http://www.klimczok.pl Można przyjechać z psem. Nasz pies jadał z nami śniadania w hotelowej restauracji, obsługa daje gościom naprawdę dużą dowolność i swobodę hihihi Mają pyszne żeberka z korniszonkami w Restauracji "w kratkę" (pub highlander) Kelnerzy chodzą w kiltach hihi Mnie się podoba.
hihihi przepraszam za pomyłkę dziewczyny. :o)

dobra robota
. Poszukam czegoś na necie i wkleję, wczoraj już nie miałam czasu. Wczoraj kupiłam gazetę "Podróże" i okazało się że jest tam właśnie opis Opatii i całej Chorwacji. Warto kupić w treści jest też artykuł: "Nowy Jork- 45 powodów do miłości" ; "Tunezja czy Chorwacja" ; "Nepal w poszukiwaniu krainy szczęścia Shangri-La" ; "Szlakiem Jana Pawła II- spływ kajakowy Drawą". Okazało się, że w Chorwacji jest aż 6 obiektów wpisanych na listę UNESCO
. Bardzo fajna gazetka