Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

to już się staje jakieś science-fiction...

No i udało mi się: dostałam skierowanie na laparo i nawet ten lekarz zgodzil się mnie operować, i to w dodatku wtedy gdy szanowny pan zastępca ordynatora poszedł na urlop
 Miałam do wyboru podpisać wywówienie za porozumieniem stron bez okresu wypowiedzenia, lub przez pracodawcę z 2 tygodniowym wypowiedzeniem. Wybralam więc to drugie no i zgłosiłam się do szpitala.
 i już nie wiem czy ta laparo kiedykolwiek dojdzie do skutku..
 wiem już że teraz mi jej nie zrobią, bo i tak na dodatek jestem jeszcze słaba po tej akcji z gorączką, i wiem też, że jak mnie przyjmą jutro do szpitala, to będę mogła tam wrócić najwcześniej za 2 tygodnie, a specjalnie przyspieszyam sobie okres luteiną, żeby być w dobrej fazie cyklu 
 Lada moment dr. Strzyżewski wróci z urlopu. Być może wie już że złożyłam na niego skargę u dyrektora szpitala... Może lada dzień ZUS do mnie zadzwoni i wezwie mnie na komisję, czemu tyle czasu siędzę na chorobowym i tak ciągle pojawiam się w szpitalu i znikam... Oile uda mi się zachować ciągłość zwolnienia. Zawsze mogę iść do św. Zofii i mieć dwie narkozy...

jak mnie wybudzili z narkozy to tak się cieszylam, że mało nie wyskoczyłam z łóżka!!!
 No i jednak 13-ty pątek był dla mnie szczęślwy
 Zastanawam się czy oni m przypadkiem nie wycieli ciałka żółtego, bo jak mi robli USG w 5 dc. to był tam pęcherzyk wielkości 22 (czyli zaraz do pęknięcia jeśli to pęcherzyk graffa) co jest już totalnie dziwne w tej fazie cyklu...