Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, a nóż widelec się uda
Czy jak sie ma duzo sluzu i rozciagliwy to wtedy najlepiej sie kochac czy po tym, czy moze jak dopiero sie zaczyna ??? Licze na wasza pomoc :)
Tak wogole to fajny masz nick
dziekuje za odpowiedz, kurcze nie wiedzialam ze zolnierzyki trzeba oszczedzac, bo ostatnio jak widze mojego kochania to az nie moge sie powstrzymac
Z czego on jest bardzo zadowolony. Zobaczymy jak bedzie z ym sluzem w tym miesiacu bo tez roznie z nim bywa dlatego myslalam zeby kochac sie co drugi dzien i ze moze zaskoczy
Termometr mam do jednego miejsca po przecinku takze mam narazie ze jak narazie moze taki ujdzie bo tutaj na serio nie moge znalazc innego. fajnie za tutaj jestescie i ze pomagacie sobie nawzajem bo nie wszedzie tak jest.
no ale jak mowisz ze jest okej to mam nadzieje ze jest okej
Ide spac bo u nas juz 1:30 w nocy ale dobrze ze jutro wolne to moge duzej pospac z moim kochaniem choc ona jak zawsze na weekendach pracuje, dobrze ze ma na poludnie
Do napisanka pozniej kochane
Nie wiem takze gdzie na 28 dni znalezc taka ikonke ktora mowi pozostalosc po stosunku zamiast jakikolwiek opis sluzu, nie umiem znalezc e-booka rowniez z pomoca
Mam nadzieje ze wkrotce sie odnajde
Dziekuje za pomoc bardzo bardzo