Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Piszesz ze masz uczucie osamotnienia, jestes egoistyczna, skad pewnosc ze byloby inaczej gdybyś miała rodzeństwo?
Ale powiem Ci, że jak teraz na to patrzę (wszyscy jesteśmy już dorośli), to nie oddałabym tego bagażu doświadczeń związanych z nimi za żadne skarby świata. Naprawdę wiele mnie to nauczyło w dziedzinie kontaktów międzyludzkich, nie mówiąc już o wpływie (szczególnie starszego rodzeństwa) na mój sposób bycia, moje poglądy etc. To trochę tak, jakby poza rodzicami także oni mnie wychowywali. Bardzo sobie to cenię.
dzieci wynagradzaja wszelkie cierpienia
pytaniem jest czy ludzkosc sobie poradzi.w tym sęk

), jest zdrowa relacja miłości między małżonkami. Niczego nie sugeruję Kamyla, bo nie znam twojej relacji. Ale jest czymś całkiem naturalnym, że miłość miedzy kobietą i mężczyzną jeśli jest zdrowa i się rozwija to pragnie iść dalej, nie zatrzymywać się tylko na sobie.
i obserwuję wynagradzającą rolę dziecka w tym wszystkim- w końcu tylko dzięki niemu ten horror miał jakiś sens.

Z pierwszym przypadkiem spotkałam się nieraz, z tym drugim jeszcze nigdy.

prawie to samo zostało tu powiedziane. prawie robi jednak roznice

Często małżonkowie mnie pytają, czy jest moralne zaspokojenie małżonka po akcie seksualnym, czy to nie jest już masturbacja. Tłumaczę, że nie, bo to wszystko składa się na pełny akt seksualny. Podobnie gdy żona ma orgazm jeszcze przed stosunkiem, bo mąż ją tak rozbudził. Małżonkowie muszą czuć się wolni, a nie lawirować między zakazami