Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kwas cytrynowy bywa w składzie proszków do prania, więc raczej mało prawdopodobne, żeby mógł zaszkodzić
Tak z 4 torebki kwasku wsyp i włącz pustą pralkę na 90 stopni. Powinno rozpuścić wszystkie brudy i wyczyścić bęben, rozpuszcza też kamień i czyści grzałkę. To taki domowy program czyszczący pralkę:) Serwisant mi tak poradził czyścić pralkę przynajmniej raz w miesiącu.
Jelenia Góra Gdzie mieszkasz?
3 lata temu za ulgowy miesieczny płaciłam młodej jeśli się nie mylę 36zł na dni powszednie /dojeżdżała do szkoły muzycznej/ dwa lata temu już 48 zł a teraz ten sam bilet kosztuje 60zł więc u nas też bardzo posły w górę na przełomie kilku ostatnich lat. przy czym bardzo bolesne jest to że znika coraz wiecej autobusów z rozkładu bo sie nie opłaca :/ Nie najdalej jak tydzień temu w pn kolejny zniknął z rozkładu /szkoda ze tylko internetowego bo nastałam sie jak debil na przystanku/ cena tego samego biletu wzrosła z 90 zł do 140 zł
Oj, no to faktycznie Agunia, bardzo u Was drogo. Wiesz, ja tak porównywałam ze stanem sprzed kilku lat - odkąd mieszkam w Warszawie (od 2006), cena tego samego biletu wzrosła z 90 zł do 140 zł.
Nie najdalej jak tydzień temu w pn kolejny zniknął z rozkładu /szkoda ze tylko internetowego bo nastałam sie jak debil na przystanku/
jak mi sie skonczyl to po prostu dodalam normalny syrop w proporcjach pol na pol
że inhalacje powinno robić sie z soli morskiej 3%
my mamy diagnostic a pomysl z syropem byl znajomej pielegniarki; potem wszystkie czesci inhalatora ida do wygotowania i tyle
u nas przy zap.oskrzeli sprawdzal sie tylko pulmicort, nebbud to w ogoole o kant tylka potluc a moj mlody po nebudzie mial wysypke w kolo ust straszliwa; i niby nebbud i pilmicort to ta sama substancja czynna to ten pierwszy sie zupelnie nie sprawdzal
kombinuje co by tu wymyslec bo mnie to nicnierobienie zmeczylo z lekka
nie wiem na ile inhalator to "skrót myślowy" bo urządzenie służy do inhalacji po prostu. Nebulizator to jest ta część do której dolewasz lek i zmienia go w parę. Inhalator to też te wziewne dla astmatyków. a jaka jest ronica miedzy inhalatorem a nebulizatorem?