Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ale normalny do końca też nie jest
Oczywiście kłamie jak najęty, ale zobacz jak ten swój naród trzyma "w kupie", jakie ma poparcie, jak dba o interesy Rosji.
swój naród trzyma "w kupie", jakie ma poparcie, jak dba o interesy Rosji
A widzisz, ja bym uznała ze to jeden z najlepszych przywódców. Oczywiście kłamie jak najęty, ale zobacz jak ten swój naród trzyma "w kupie", jakie ma poparcie, jak dba o interesy Rosji. Jak pokazuje współczesna historia to większość narodów tak potrzebuje właśnie
Else, borelioza po tylu latach przestaje krążyć we krwi, przechodzi w stan utajenia.
Czytałam, że co 4-ty kleszcz jest zakazony... Ja potrafiłam z lasu przynieść 10 na raz (albo i więcej) i to nie raz. Byłam pewna, że musiałam złapać, b Szoko w sumie kilkadziesiąt kleszczy w swoim życiu "złapałam"...
Zrobiłam ostatnio badania... (po około 5 latach od ostatniego kleszcza). Wyszło, że nigdy nie miałam boreliozy (igm i igg ujemne). Szok i niedowierzanie, że taki fuks.
Bo fakt- wyjęłam zaraz po powrocie z lasu bo się oglądaliśmy..
Dopytam jeszcze - dziewczyny, czy ktoś z Was miał kiedyś uczulenie na pestycydy na warzywach?
chcialam tym lassem wyciagnac, ale kleszcz byl za maly
A te lapki sa nawet na takie malutkie kleszcze? takie co jeszcze nie zaczely pic??
Moja przyjaciółka z pracy ma...