Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam znajomą u której w domu każdy ma swoje mydło w kostce. To znaczy inni jej nie interesują, mogą sobie korzystać wspólnie. Ale nie wolno dotknąć jej mydła.
to nie prosciej uzywac mydlo w plynie?? ja nie znosze mydel w kostce, moja mama wlasnie mieszka sama i ona najbardziej lubi wlasnie te kostkowe ale dla mnie i dzieci ma zawsze mydlo w plynie
Kurka, dziewczyny, ale nie uważam tego za natręctwo ani mega dziwactwo, bez przesady. Spytałam się o pościel, a tu taka dyskusja ;) Wywalam, bo na wiosnę sobie odświeżamy i garderobę i pościel i ręczniki, tak już mam, lubię nowe rzeczy.
Mydło w płynie jest niehigieniczne ;) Bakterie się mnożą na maksa w tym podajniku ;)
obe: Mydło w płynie jest niehigieniczne ;) Bakterie się mnożą na maksa w tym podajniku ;)
powaznie??? myslalam ze na kostce ktora lezy na umywalce jednak bardziej :P
juz dawno mi przeszlo i nie mam podajnika ozdobnego tylko z kazda zuzyta buteleczka mydla wymieniam pojemnik
A takie w butelce to stoi i miesiąc to wiesz co tam się może namnożyć
tak jak pisałyście szyja
Jestem już o tyle spokojniejsza że wiem co to jest i ze nie jestem wariatką ;) która wmawia wszystkim że coś ja boli a nikt nie wie co mi jest.