Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sharm el SHIT. Tak.to nazywaismy. Nigdy wiecej. Nawet jakbym mi zaplacili. A juz pchac sie tam teraz?!? Kraj ma wprowadzony stan wyjatkowy...no chyba ot tak sobie tego nie wprowadzili. Komunikat msz jest jasny "nie jedz do Egiptu", a to ze pracownicy biur turystycznych, rezydenci mowia, ze jest ok...a co maja mowic? Inaczej bez pracy zostaja.Ja bylam w Egipcie w 2010 roku. Byla to moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym kraju.
;
Serio! Moja Hania twierdzi ze to jej najfajniejsze wakacje, nigdzie nie było takich aquaparkow i nigdzie nie traktowano jej jak ksiezniczki, jak wlasnie tam.
;
Albo pod Notre Dame? To samo nagabywanie na jakieś tandetne figurki czy inne breloczki, jak podłapią że jesteś z Polski to łamaną polszczyzną próbują 3 słowkami zabłysnąć, jak raz powiesz że nie masz pieniędzy to będą próbowali schodzić z ceny itp. A toż to środek Europy ;) Aaa i nie zapominajmy o tym jak zagadują do kobiet tzn. "Hey bjutiful, najs ajs, baj dis, łan ojro only!"kurorty sa bezpieczne to wg mnie tylko.i wylacznie dzialania biur podrozy.
Ale to Wasz wybór. Ja bym nie pojechała, tak zresztą od dziecka jestem nauczona, zawsze jeździliśmy na wakacje z rodzicami i ich znajomymi. Raz mama jechała ze mną (6 lat) i bratem (rok) do Kołobrzegu pociągiem bez mojego taty, ale razem z moją chrzestną (z synem dwuletnim i siostrą 11letnią). Więc też nie sama jedna.
Pytasz co maja biura do msz? A dzialan lobbystow nie znasz? No kurcze, turystyka to ogromny rynek.

Mogla jechać, ubierac się jak chciala i nikt nie mial prawa jej dotknac.
Dlugo się to nie zmieni, jezeli nawet Europejki będą dawaly przyzwolenie.