Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jest rewelacyjny. Ludzie w Warszawy, z Bristolu do niego jezdza. I ma tez ludzkie podejscie. Dzis np mial gabinet zkniety, ale po moim telefonie, ze dzieje sie bardzo zle, po pol godzinie juz byl i nam pomogl.
Ostatnio rozkminiałam temat, bo miałam objawy neurologiczne (wędrujące bóle skóry przy dotyku, utrzymywały się przez 3 tygodnie) i pierwsza myśl mojej internistki to była borelioza. Kiedy miałaś ten rumień? Z tego co wyczytałam na zamkniętej grupie dyskusyjnej na FB, WB albio LTT najlepiej zrobić po prowokacji (przez 10 - 14 dni brać Citrosept, który rozbija cysty, podobno wtedy wynik jest bardziej wiarygodny). Boreliozę trudno jest zdiagnozować. U mnie wynik był niejednoznaczny. Tzn. w diagnostyce napisali, że dodatni, a zakaźnik kazał powtórzyć w szpitalu, bo testy w diagnostyce są podobno nadczułe. No i tylko jeden pasek dla bb były trochę wybarwiony. Podobno przy bb zazwyczaj te wszystkie charakterystyczne dla bb są wybarwione. Moje objawy ustąpiły. Powinnam wybrać się do neurologa, bo to prawdopodobnie od odcinka szyjnego kręgosłupa, ale tak od lipca się wybieram...
Ale Madzia, wedrujacy? Rozszerzajacy sie? Albo czy pozniej przeniosl sie na inne miejsce? Tylko rumien wedrujacy jest 100% wyznacznikiem. Tylko borelioza z wszystkich znanych chorob daje taki objaw.
[/url]
[/url]
z Warszawy?