Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 14th 2009
     permalink
    nie :(
    popiłam napojem energetycznym :D kawę piłam szybciej i popijałam nią resztę tabsów :D
    --
  1.  permalink
    Dzbry:)
    Dostałam czekoladowe serce od meza... Mówiąc szczerze liczyłam na większą inwencję:/
    No i miłego maila od pewnego miłego pana.. Ech..:shamed:
  2.  permalink
    ja tylko wirtualna kartke od męża
    a tak poza tym na nic nie licze

a przepraszam bardzo...dostałam od meza (sama sobie kupiłam za jego prośbą) fajny perfum Christiny Aquillery ,bardzo mi sie podobał zapach mimo że dalej zakochana jestem w Ninie Ricci to teraz bede sie pryskać tym Kryśkowym
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja zmusiłam M, żeby mi skoczył po czekoladki bo chciało mi się słodkiego. Dostałam też całusa od pewnego czarującego, młodego blondynka ;)
  3.  permalink
    No ja ogólnie nie jestem jakąś wielka zwolenniczką walentynek- ele inwencja mężowa zawsze jest mile widziana :P
  4.  permalink
    Ciacho- która NIna jest Twoją ulubioną?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja póki co czekam na mojego księcia... ale na nic nie liczę... :wink:
    --
  5.  permalink
    Ja póki co dostałam telefoniczne życzenia walentynkowe od znajomego Turka:DD
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja na nic nie liczyłam, dostałam małe pudełko czekoladek Milka w kształcie serca. Podobno w samochodzie zostały jakieś większe "walentynki" - z tego co mówił mój mąż, wychodzi, że to balony.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja zmykam do szpitala do R. babci!
    na razie :smile:
    --
  6.  permalink
    Hmmm... To ciekawe co mówicie........ Dlaczego nie liczycie na swoich facetów, dziewczyny? Wg mnie kobiety sa od tego,żeby je zdobywac, obdarowywac miłymi drobiazgami, kwiatami ...
    Nie oczekujecie tego od nich?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Szczerze Aga, to nie.
  7.  permalink
    http://www.talkingperfume.com/pics/nina/nina.jpgAga ta jest moja ukochana Nina niezmiennie od 2 lat
    --
  8.  permalink
    ja oczekuje i powiem Wam ze teraz jak sie mniej widzimy to M nawet na odległosc sie stara -chyba boi sie ze kogos sobie znajde i pójde:)
    --
  9.  permalink
    Nie znam tego zapachu- musze powachac przy okazji :)

Ja też zdecydowanie oczekuję. NIe jestem typem romantyczki, której trzeba szeptać do ucha zaklęcia przy zachodzie słońca- ale lubię jak facet o mnie dba.
  10.  permalink
    a te mam od męża

http://trends.blox.pl/resource/Perfuma_Aguilera.jpg
    --
  11.  permalink
    dokladnie Aga-ze mnie romantyczka żadna w zasadzie ale tez oczekuje ze M troche mi pokaze ze zalezy mu tak samo jak kiedys
    nie musi mi nadskakiwac ale takie drobne gesty pamieci np bardzo wysoko u mnie plusuja
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja lubię jak o mnie dba w inny sposób: pójdzie do apteki jak źle się czuje, przytuli jak jest mi źle i powie, że jestem najlepsza (chociaż o to u mojego M zawsze najtrudniej).

Aga, pytałaś wczoraj o budowę: jeszcze nie zaczynamy , na razie zbieram informacje. Od początku przyszłego roku zaczynamy załatwiać formalności dopiero.
  12.  permalink
    Ja jakoś mam awersję do tych zapachów promowanych przez gwiazdki popu... W sumie to nawet nie wiem dlaczego - ale nigdy żadnych takich perfum nie kupiłam.
  13.  permalink
    Jemma- to dbanie o którym mówisz dla mnie powinno byc norma i codziennością z związku :)

A co do budowy- myslałam,że się jednak namysliliscie :)No ale wiadomo- to powazna decyzja i napewno sami najlepiej wybierzecie termin
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja nie liczyłam, bo mój małżonek jest negatywnie nastawiony do "świąt" typu walentynki
    --
  14.  permalink
    Mój R. nie uznaje walentynek, więc na nic nie liczę...
    Ciacho, mam te perfumy Christiny, fajne są:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No i taka norma i codzienność mi wystarczają :) Dziewczyny, czemu wasi faceci nie uznają tego święta?
  15.  permalink
    Aga ja tez!!!! zawsze wolalam wydac wiecej pieniedzy na perfum ale miec porzadny na jakis dłuzszy czas,ale jak w Norwegii powachałam ta christine to mi sie bardzo spodobała.
    nie powiem ze zastanawiałam sie nad nia i nad Armani Code ale róznica w cenie była 140 zł:shocked::shocked::shocked::shocked: a nie chciałam M naciagac tym bardziej ze nadal oszczedzamy jak mozemy
    --
  16.  permalink
    ide suszyc włosy- bo jedziemy do teściów na obiad. Oni to dopiero mnie zaskoczyli w walentynki swoim zaproszeniem:devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nie powinno Cię zaproszenie zdziwić, przecież teściowie bardzo Cię kochają :tooth: Ja tez zmykam bo widzę, że towarzystwo się posypało.
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Już sto lat temu mój małżonek mi tłumaczył, dlaczego walentynki i dzień kobiet obrażają mnie jako kobietę (sic!), tak dawno, że już nie pamiętam, jakich (bez)sensownych argumentów użył :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja jadę na urodziny ojca (ma dzisiaj 54te) do jego dziewczyny, ciekawe, jak będzie.
    --
  17.  permalink
    kurde mnie nawet mama nie zaprosiła
    Aga ale masz fajnie,nawet jesli kosa z tesciami to zawsze nie musisz sie babrac przy obiedzie
    ja sie wpraszam jutro do swoich-mam z nimi do pogadania
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witajcie WALENTYNKOWO
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no cześć Wam!
    jestem :)
    --
  18.  permalink
    ja tez jestem
    brat mnie wrobil dzisiaj na maksa az troche sie wkurzylam
    dalej sie zastanawiam co robic z reszta dnia-chyba pojdziemy na sanki
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    co brat zrobił? :D
    --
  19.  permalink
    ma 15 lat
    umówił sie ze znajomymi na impreze-mamie powiedział ze bedzie u mnie -ja sie dowaiduje jak mnie włąsnie wkopal-od razu wam mówie ze mój brat nie z tych łobuzow a moja mama za bardzo go traktuje jak pieciolatka.Nie boje sie ze sie wyda ale wiecie-no to młodszy brat zawsze bede sie o niego bała.Niech idzie,ma o 2 byc w domu bo jak nie to on mnie popamieta.Nie chce zeby miał tak jak ja ze sie z niego znajomi smieja bo mamusia nie pozwala wiec z ciezkim sercem ale bede go kryc przed mama
    pierwszy i ostatni raz
    a on idzie z jakąs dziewczyna równiez W RAmCH WALENTYNEK
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ohoho, to nieźle Cię wrobił....
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Ciasteczko, na 100% możliwe.
    Co się stało?
    --
  20.  permalink
    Ama ale z tymi tabletkami?
    jesli o to Ci chodzi to od tego czasu jak wyjechałam do Norwegii mam jakies plamienie co jakis czas,niedobrze mi ,zgaga wróciła...wszystko pojawiło sie razem z plamieniem wiec chyba wina jest po stronie tabletek
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie chodzi o dietę albo jakieś suplementy?
    --
  21.  permalink
    raczej nic nie zmieniałam w diecie-no dobra moge sobie zgage wytłumaczyc za to te plamienia nie wiem skąd
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Zjadłaś już 3 opakowania po przerwie i plamienia są nadal?
    --
  22.  permalink
    tak i dlatego wybieram sie w przyszłym tyg do gina,w Norwegii nie poszłam bo wizyta byłaby strasznie droga a jak przyjechałam do Polski było krwawienie z odstawienia no i myslałam juz ze nie będzie plamieńale jednak sa wiec chyba nie ma na co czekać
    ja nie wiem czy jak M nie ma tak długo czy teraz jest wogóle sens je brac-musze sie nad tym zastanowic powaźne,ale zeby polegac na NPR to tez nie bardzo moge bo probowałam przez mc i jestem nie dosyc ze niezdyscyplinowana to Pietruszka mi nie pozwala przespac nocy i w zasadzie co godz-dwie mam pobudke -to chyba mija sie z celem
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no, ale na śluzie i szyjce byś chyba mogła polegać?
    --
  23.  permalink
    nie wiem czy potrafiłabym odróznic ta szykke a co do śluzu to po anty jest jakis zmieniony albo cos?
    kurcze ja nawet nie mówie Nie nastepnemu dziecku ale wolałabym jeszcze odłozyc...
    poza tym to krwawienie jest dziwne-raz jest nawet takie ze skrzepami raz nie ma nic.nie ma co gdybac,trzeba isc to sprawdzic-pewnie na jednej wizycie sie nie skonczy ale jak mus to mus
    swoja droga moja 18 letnia kuzynka chodziła cały czas do Pani doktor która wmówiła jej ze do bólu przy stosunku powinna sie przyzwyczaic! dobre co?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki,my tez walentynek nie obchodzimy,siedzimy sobie z M przy piwku,VEVE cos tam sobie gada po swojemu...no moze dzis bardziej swiatecznie ,bo M kupil sobie auto ...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam sobotnio! :swingin:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej Iwa...
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeFeb 14th 2009 zmieniony
     permalink
    My jeden wieczór walentynkowy mamy już za sobą.
    Wczorajsza wyjściowa kolacyjka udała się rewelacyjnie. Mimo diety zjadłam solę na parze polewną winem i bukiet warzyw z lampeczką białego wytrawnego winka. Pychotkaaaaaaaaaaaa! Oczywiście wcześniej nie zjadłam posiłku z diety coby sobie pozwolić na tą kolacyjkę. :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeFeb 14th 2009 zmieniony
     permalink
    Ja tak jak aga uważam, że inwencja M mile widziana, a to o czym pisała JEMMA to powinno być na porządku dziennym.
    Mój zakupił butelkę półwytrawnego czerwonego winka i pewnie jak Oliwka zaśnie to wypijemy po połowie hihihihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorkodama
     permalink
    A moja najfajniejsza walentyna, to pieczarka z wyskrobanym na kapeluszu "Kocham Cię" i serduszkiem :tooth: (oczywiście od M)
    -- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
  24.  permalink
    ech dziewczyny,ta miłosć...
    Iwa no ale jak komplecik,spodobal sie M???
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.