helou znów zostawiłam w dzieckowym sklepie 100 zł.wrrr a tylko po mleko jechałam..ale tu rajstopki tu body,koszulka i czapka no i sie nazbierało! u nas sniegu mnóstwo-ja tymi letnimi oponami to strasze wiec dzisiaj jade do miasta na godzinke i Pietruszke zostawiam szwagierce.mam nadzieje ze sobie poradza...
Raczej powszechna świadomość: - za pierwszym, drugim,... dziesiątym razem się nie zajdzie, - mnie się to nie zdarzy, - przecież stosujemy anty, - przecież uważamy itp.
hej babki,wròcilam od gina,ale niestety o obserwacjach nic sie nie dowiedzialam,bo lekarka nie bardzo poinformowana,dostalam recepte na lepce ,ale nie wykupilam jescze...
Wg mnie ojcostwo tego chłopca jest zerową świadomością, a nie powszechną Amazonko. Ta powszechnosc o której mówisz czesto dotyczny pozornie dorosłych i dojrzałych ludzi.
Mnie chyba bardziej przeraża nieodpowiedzialność płodzenia dzieci gdy nie ma się pracy, mieszkania i gdy nie ma możliwości zapewnienia "minimum" maluchowi
IWA ,TAK plastry antykoncepcyjne... AMAZONKO mialam wrazenie ,ze malo wie na ten temat i jakos uciekala sprytnie ,od tego tematu,recepte wzielam,ale nie wykupilam jeszccze...
czesc pracy rodacy... ja dopiero usiadlam. ciagle cos do zrobienia czy zalatwienia jest. ehhh pragne sie ... ponudzic :)
Krzys mi zaserwowal chwile grozy bo jak dolewalam mu wody do herbaty to wstal w krzeselku do karmienia i runal na podloge ryczelismy razem ale on sie otrzasnal szybciej niz ja bo zobaczyl sasiadke jak autem na parking podjechala... a pozniej ja lecialam z pokoiku do domofonu jak Mlody juz zasnal i wyrznelam jak dluga zaczepiajac noga o noge, boli mnie reka i noga ale na razie siniakow brak... dobrze bo bysmy wygladali jak patologi i meza by mi zamkneli za znecanie sie nad rodzina
aga1976: A kto zachęca dzieci do takich zabaw? Ja takich nie znam
myślę, że chodziło o wszechobecny seks. przecież jest już o nim dosłownie wszędzie : tv, prasa, kino... gdzie się nie obejrzeć tam seks... (dobrze, że jak się lodówkę otwiera, to na mleku nie ma gołej baby )
a tak szczerze.. to myślę, że dzieciaki coraz szybciej "dojrzewają" i myślą, że wszystko im wolno... oczywiście nie mówię, że jestem święta, ale w wieku lat 13 nie myślałam nawet o seksie.. to było dla mnie jak odległa planeta... co prawda nie jestem tu może jakimś super przykładem, bo weszłam w świat seksualności w wieku niespełna 18 lat... ale byłam świadoma możliwości poczęcia dziecka mimo stosowania prezerwatywy...
Ja zmykam do domku, bo juz na mnie czas! Wieczorkiem raczej nie zajrze, bo mój M przygotowuje sie do pierwszej sesji szkoleń , które zaczyna prowadzić w tym tygodniu i okupuje komputerek, a my z Oliwką oddajemy sie zabawom.
Ewa ja nie karmie od poczatku roku i jeszcze mam mleko po nacisnieciu piersi. przez pierwsze 2tyg mialam caly czas pelne a po kolejnych 2 dalej moglam odciagnac strozki...
jemma- pociesz się tym,ze w realu może wyglądac badziewnie. Albo marszczyć się na pupie. Albo mieć źle wszytą podszewkę. Poza tym mysle,że spokojnie można kupić fajny płaszczyk za połowę tej kwoty
Aga, powiedz mi gdzie. Na takiego typu płaszczyk poluję. Jeszcze najlepiej z paskiem. Jeden widziałam z tesco w cherokee - miał cudowny, wszystkościągający na siebie materiał
jemma- nie rozglądałam się ostatnio za płaszzcami- poza tym myslę,że to jeszcze trochę za wczesnie. Dopiero gdzies w marcu pojawiają się typowo wiosenne rzeczy- teraz dopiero widać pierwsze zapowiedzi. Może Zara bedzie miała coś fajnego? Oni z reguły nają fajne kroje