Nawet nie wiem gdzie jest Zara we Wrocławiu. Mi się kroje z Victoria's Secret chyba najbardziej podobają. No zobaczymy, może faktycznie trochę za wcześnie jeszcze.
Ja dzisiaj nic konstruktywnego nie napiszę, mam wieczór przemyśleń, zmykam do łóżka podumać nad mym marnym losem.... Dobranoc dziewczyny:) A płaszczyk wiosenny mam, kupiłam chyba z 3 lata temu, ale szybko się "skurczył", teraz jak jestem rozmiar szczuplejsza powinien być dobry.
Czesc zalatany dzien miałam,chrzestny Pita mnie uszczesliwil kolejna zabawka zagracajacą mi pokoje-rżącym koniem na biegunach Zakupiłam diete na Vitalia.pl kurde cos trzeba robic porzadnie.narazie sobie odmawiam co nieco ale chce to robic prawidłowo ze tak powiem
koń jest ładny ale za cholere nie interesuje jeszcze mojego dziecka wiec po co taki wydatek-bardziej przydałyby mu sie nowe spodnie... to super ze jest was wiecej,ja sobie co jakis czas dopisuje te produkty co lubie i co nie jadam ale strasznie duzo tego jest W KUPIE SIŁA
A powiedzcie mi - z czego tam mniej-więcej się wybiera - bo ja się zastanawiam, ale jak miałabym inwestować w jakieś firmy typu wasa, hortex czy frosta to wolę się głodzić :P
NR- możesz na początku zaznaczyc,że chcesz samodzielnie przygotowywac posiłki. Ja zaznaczyłam mrożonki, bo nie mam zbyt wiele czasu na gotowanie. A nie lubisz frosty i hortexu?
no ja tez mam mrozonki bo mi sie poprostu nie chce dla siebie przygotowywac,ale zaznaczyłam tez ze lubie chleb z róznymi rzeczami typu szynka ,ser ,jajko dżem poprostu zaznaczasz co lubisz zobaczymy kiedy przyjdzie jutro musze zapłącic tradycyjnym przelewem bo nie mam internetowego konta czas do kiedy niby powinnam przy tej diecie schudnac do 55 kg to -13 kwietnia
NR- ja nie mam doświadczenia w tej diecie- ale mysle,że takie droższe posiłki to sa pewnie ze 2 razy w tygodniu. Poza tym jak nie bedzie ci odpowiadała np frosta to masz wykaz posiłków zastępczych i możesz zjeśc np kanapkę. No i zaznacza się ile czasu możesz przeznaczyć na przygortowanie- ja zaznaczyłam : - sniadanie 5 min - obiad 20 min - kolacja 15 min sama widzisz,że nie jest to czas dla mistrzów kuchni :)
Dużo tego zaznaczania, czytania, wybieranai, ale to sie odbije później na waszym planie diety! Wszystko zostanie wzięte pod uwagę przy tworzeniu posiłków. Cieszę się, że będzie nas więcej!
Aga jezdem Musiałam się zaaklimatyzowac w domu a wczoraj duzo załatwiania i mi sie już do kompa siadać nie chciało. A co to macie za dietke cud? Ja u ojca na szczęście nic nie przybrałam ale teraz biegam znowu sumiennie bo tez bym chciała mieć z 55 kilo
Hoga- no nareszcie :D Babo- potrzebuję trochę Twoich rad - ile razy dziennie ćwiczysz na orbim? -ile minut? - ile kcal udaje ci się spalić jednorazowo? - bierzesz jeszcze l-karnitynę? Jeśli tak w jakiej dawce? - ćwiczysz na zmiennym obciązeniu? -po jakim czasie schudłaś? Moze ogólnie coś mi doradzisz?
Aga fajny orbi ja ćwiczę od początku na programie "spalanie tkanki tłuszczowej" Jak zaczynałam cwiczyć to 3 razy po 15 minut a teraz dwa razy po 30 minut( po wejściu po raz pierwszy odpadłam po 5 minutach hihihhi)czasami zdarza mi się zamiast dwóch razy po 30 zrobic raz godzinę, ale prawie pół roku ćwiczyłam po 15-20 minut Kalorie spalam przy 30 minutowym cyklu ok 260 i robie 11 km l-karnitynę brałam w dawce 250 , wyrzuciłam opakowanie więc nie pamiętam firmy a teraz piję herbatkę bio active -l karnityna rytm czy cos takiego jesli ten program w twoim orbim jest podobny do mojego to w cyklu 30 minutowym zmienia sie obciążenie z małego na większe co 3 minuty od 9 do 21 minuty jest stałe a potem spada w dół, więc na zmiennym Aga schudłam w ciągu 4 miesięcy prawie 40 kilo ale miałam drkońska dietę, żadnego chleba, ziemniaków sosów, kasz no i zero słodyczy, nie słodzę
Mój ma koło zamachowe w wadze 7 kilogramów a twój 12 więc na pewno będzie różnica w obciążeniu, na początku nie obciążaj się za bardzo , ja miałam ostatni posiłek o 17 potem o 21 ćwiczyłam, najważniejsze systematycznie ćwiczyć, nie odpuszczać, po czasie trudno powiedziec jakim możesz zwiększyć czas , sama będziesz wiedziec kiedy i o ile. Ja wypijam normalnie ponad dwa litry wody a po ćwiczeniach to jeszcze uzupełniam, bo po l karnitynie to normalnie byłam mokra jakbym wyszła z pod prysznica
dzięki Hoguś:) Program mam podobny jak Ty- tylko,że u mnie cykl trwa 40 min. Tylko Twój orbi chyba tez pokazuje odległość w milach- w pół h to chyba niemożliwe by przebiec 11 km :)
Hej dziewczyny:). Ja też się zabieram za siebie, od dzisiaj. Za jakąś godzinkę biorę sie w garść i idę na siłownię - już od tygodnia sięwybieram i wybrać nie mogę, a pierwsze efekty odchudzania chcę zobaczyć na początku kwietnia, więc nie ma co odwlekać. Aga, w sumie nie mam doła, tylko jakieś takie egzystencjonalne pytania mnie dręczą, zastanawiam sie nad sensem niektórych swoich decyzji itp... A jeśli chodzi o bieganie, to ja na bieżni, jak jeszcze regularnie chodziłam na siłownię, w godzinę robiłam 12 km, i nieźle zmachana wtedy byłam, bo tempo już dość szybkie było.
Mój pokazuje w km pokonana odległośc i czasami nawet mam 12 km w ciągu 30 minut w zalezności od tempa jakie sobie narzucę Iwa clarinol cla 1000 tez brałam przez jakis czas potem l karnitynę dopiero zaczęłam
Aga dietę sama sobie rozpisałam ponieważ mam jeszcze ze szkoły troszke matriałów i knigę z wartościami kalorycznymi wszystkiego co można jeśc i przykładowe jadłospisy , może nie jestem z dietetyką na bieżąco ale to wystarczyło
She wystarczy samodyscyplina i dużo samozaparcia , troszkę diety i da się, wiadomo każda inaczej chudnie w innym tempie, bo metabolizm każdej osoby jest inny ale jesli się chce to można
Właśnie mama zadzwoniła składać mi życzenia i w pierwszej chwili nie wiedziałam, z jakiej to okazji, ale na szczęście przypomniałam sobie, zanim mi powiedziała, że mamy dzisiaj rocznicę ślubu