Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ewa jakbym miała naped na cztery to bym jechała ale nie z tymi oponami co mam,zima mnie zaskoczyła a teraz juz zimówek nie kupie.trudno posiedze w domu,moze ktos wpadnie na kawke albo na ploty.
    She jaka śliczna zima? nienawidze takiej pogody ja chce juz wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeFeb 18th 2009
     permalink
    ja tez nie lubie bo siedziec w domu caly dzien z dzieckiem ,to masakra...
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Ciasteczko, jesteś już po wizycie?
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho jak już pietruszce unormują się nocki to zacznie i dłużej spać , zobaczysz
    U nas przebijanie trójek ciąg dalszy młody biedny, nawet smoka gryzie bo nie wie że można ssać:bigsmile: bynajmniej da kciukowi odpocząć bo non stop ma go w buzi.
    Czas na drugą kawkę i jak młody padnie poganiam sobie troszkę.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    czesc wam... ale zaspałam :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    O nie,jutro tłusty czwartek.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ano ;d
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a jsa odstawilam VEVE do tesciowej,wczoraj siedzialysmy caly dzien w domu razem a dzis juz ja nosilo,teraz gotuje i jade na szmacir,èppotem prysznic i ja odbiore...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No niestety - ja w tym roku bez pączuszków i powiem wam, że wcale mnie to jakoś nie martwi!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja już dziś mam ochotę na ogromnego pączka! ;-)
    a dziś na obiad mama zrobiła gołąbki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeFeb 18th 2009 zmieniony
     permalink
    Na Jedynce (radiowej) program o edukowaniu młodzieży w kwestii seksu.
    Oczywiście - tylko i wyłącznie uczyć zapobiegać.
    A nazwanie przez pontonową seksedukatorkę brytyjskiego 13-latka, który został ojcem, młodym mężczyzną to jakieś kuriozum...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ech...
    oni chyba nigdy nie zmienią stanowiska...
    dostałam dziś książkę, którą wylicytowałam - "Sprawy kobiece, sprawy intymne". Później będę skanować i wrzucać w odpowiednie wątki.

NovemberRain: A nazwanie przez pontonową seksedukatorkę brytyjskiego 13-latka, który został ojcem, młodym mężczyzną to jakieś kuriozum..

o żesz! :confused:
    --
  2.  permalink
    Młody mężczyzna, niezły tekst...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jak dla mnie to ośmieszanie młodych mężczyzn... przecież ten dzieciak nie przeszedł nawet mutacji (pisali w jakimś artykule, że piszczał)... :confused:
    żałosne. jestem ciekawa czy nagłaśnianie takich spraw zamiast je stopować nie będzie ich popularyzować. niedługo 11latek uzna, że jest dość "dojrzały", by uprawiać seks ze swoją 10letnią "dziewczyną"....
    sprawdza się stare powiedzenie... "kiedy dzieci mają dzieci..."

Kiedy dzieci mają dzieci.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny czy u was tez tyle sniegu? matko u nas od wczoraj nie przestaje padac i w tej chwili sniegu do pol lydki napadalo.. jest -4stopnie wiec mozna przezyc ale wiatr taki niezbyt fajny i czlwoiek ma wrazenie ze jest jeszcze zimniej...
    no i oczywiscie zima zaskoczyla drogowcow bo boczne drogi zupelnie nie odsniezone a ja juz interweniowalam w spoldzielni o odsniezenie podjazdow na osiedlu bo musialam dygac na okolo zeby dojsc po Gabrysie do przedszkola
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Talka - ja mam tą pozycję. Nabyłam bardzo dawno temu - chyba miałam z 20 lat.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    sorki z zdjęcie - zaraz usunę! :shamed::shamed::shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania u nas mało ze moc sniegu to jeszcze cały czas pada ale młody na spacerze bardzo zadowolony bardziej ja ciągnę do ciepłej chałupki.
    Robie bułeczki czosnkowe w całym domu czuc główny składnik:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez przy garach,pieke kròlika ,papryke juz upieklam i rozmrazam lodòwke...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA: Talka - ja mam tą pozycję. Nabyłam bardzo dawno temu - chyba miałam z 20 lat

ja właśnie mam 20 lat (niespełna) :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga no wlasnie u nas tez caly czas pada. maz wyjechal w trase ale mowi ze nie ma szans do czesci klientow dojechac wiec zjechal do jednej z filii i tam "przezimuje" do pory powrotu.
    ja tez zaliczylam 1.5godz lazenia skutkiem ktorego bylo nastawienie pralki bo dzieci cale mokre a i ja spodnie do kolan uszlajalam...

mam tylko nadzieje ze troche sie uspokoi bo w piatek do warszawki jedziemy a taka trasa to jednak nie jest zbyt korzystna :devil:
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Tutaj pada odkąd przez okno dzisiaj zaglądam, czyli co najmniej od samego rana.
    Na krok mi się nie chce w taką pogodę ruszać z domu.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas też sypie :confused:
    jestem zła, bo R. ma w pt egzamin... a w śniegu on nie widzi podwójnej ciągłej i ją przejeżdża... kur** :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Będzie jeździł po nieodśnieżonych ulicach?
    Do piątku jeszcze się może wiele zmienić. A jeździł teraz jakoś dodatkowo? Ja w nast piątek zaczynam dodatki przed egzaminem :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania ja wracając do domu z ojcem samochodem , w dniu wyjazdu śnieżyca a na trasie choć mokro to głowne drogi czarne ale wiadomo, to nie to samo co jazda na suchych drogach.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    nie, nie jeździł. jemu nie zależy na tym egzaminie, póki co chce zdać teorię.
    on w pracy siedzi. jutro ma wolne i będzie się uczył.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga niestety na warszawke dopiero jakies 50-60km od nas zaczyna sie robic dobra trasa :(
    maz mowil ze za miastem to straszna bryndza i mimo ze jezdzi trasa przelotowa dla tirow to tylko na tej glownej jest ok bo wszystkie mniejsze juz nieodsniezone nawet.. a na osiedlu to dopiero przed chwila pojawil sie facio traktorkiem i odsnieza bo do tej pory tylko chodniki byly troszke odgarniete ale ogolnie to u nas chodniki to snieg z lodem pod spodem :devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    NR a juz sie zastanawialam czy mamy sie w piatek bac w stolycy ale doczytalam ze ty dopiero za tydzien zaczniesz :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Pamiętam jak w pracy zimą trzeba było się do klientów w różne miejsca dostać, miejscami to nieprzejezdne drogi były bo zaśnieżone, oblodzone
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czesc kobitki,jak mina dzien,?ja podjechalam do kolezanki na herbatke poplotkowac potem odebralam VEVE od tesciowej,teraz zajadamy rybki...
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    CZESC WAM!!!MY DZIS BYLISMY DO SZCZEPIENIA I BARTEK WAZY 11,400 I MIERZY 80 CM.NA SZCZESCIE NIE PLAKAL I GENERALNIE WSZYSTKO OK!!!
    SMACZNEGO EWA!!
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no czesc Wam... ja tak z doskoku ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zima zima zima, pada pada śnieg :))

mam dość odśnieżania samochodu - mam dość wrrr nie znoszę też marznąć i ubierać się na cebulkę. Śnieg ma padać do końca miesiąca buuu załamać się można :(
  3.  permalink
    Ej baby- co z Wami? tak tu pusto i nijako,że az dziwnie:(
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja jesten
    --
  4.  permalink
    Miło :)
    No ale ostatnio jakos mało osób tu zaglada :( szkoda
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ano... jakoś :(
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja mam wkurwa i nie chce mi się gadać, ale zgadzam się, że cicho coś tu ostatnio i jakoś mniej wesoło :/
  5.  permalink
    Ja też jestem, mi się osobiście bardzo zima podoba, ale może dlatego, ze jestem niezmotoryzowaną bezrobotną i zima mi niegroźna....
  6.  permalink
    A ja dzis połazilam po sklepach i powzdychalam sobie :0 Wiecie- w stylu- co ja sobie kupie jak schudne :) Hehehe
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja jak lażę po sklepach to mam coś w stylu.. "co to ja sobie kupię jak będę miała za co" :smile::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Witojcie moje drogie!
    U mnie też śnieżyca ...
  7.  permalink
    No a jak poszukiwania pracy, talka?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    leżą.
    szukam i szukam. jutro znów zajrzę do anonsów.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Izunia wróciłaś?
    --
  8.  permalink
    Czesc babo:) Zaklimatyzowałas się juz w domku?

Talka- a nie lepiej znależć jakąkolwiek prace i wtedy rozglądać się za wymarzoną? zawsze to jakas własna kasa i niezaleznosć.......
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia :bigsmile:
    Aga ja jestem mój ma dalej smiechawkę bo kończy książkę, no to fajne takie mobilizacyjne łażenie było po sklepach
    A ja oprócz tych czosnkowych bułeczek zrobiłam tone faworków i oczywiście spróbowałam jutro musze więcej popracować hihihi
    --
  9.  permalink
    Fajnie, ze jesteś Izunia:))
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    I idę zanieśc jutro komóre do plusa znowu bo mam na wyświetlaczu ikonkę, że podłączone sa słuchawki , których nie ma i niee mogę połączeń odbierać, a dopiero był w naprawie:devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.