Nr to wszytskiego najlepszego , a tak to ile wy jesteście po slubie skoro nie pamiętasz że ona akurat dzis przypada, żon musiał sobie nieźle nagrabić skoro nie zasłużył.
Nie to, że nie pamiętam,bo pamiętam kiedy przypada. Mam wygrawerowane na obrączce, więc ciężko zapomnieć. A po ślubie jesteśmy jakoś tak dziwnie, bo dopiero dwa lata, a wydaje mi się, jakbyśmy byli z 10.
Hoga super wygladasz i powiem Ci ze teraz wierze ze wszystko da sie zrobic! ja zaraz jade do miasta zapłącic za ta diete i mam nadzieje ze szybko mi przesla.tez narazie bawie sie w zaznaczanie
mialam 80postow do nadrobienia tylko od wczoraj... normalnie szalone tempo macie baby....
NR - z okazji rocznicy! mnostwo milosci, cierpliwosci i czasu dla siebie na wzajem :)
Hoga ja mialam podobna dokumentacje przy zrzucaniu wagi po sterydach teraz chyba tez powinnam sobie strzelic bo zaplanowalam zrzucic 30kg, chociaz juz teraz zostalo mi 25 :P
No własnie NR kto już ci podarek dał, czyzby to był zon? Moje młode spi już 2 godzinki , pobiegałam, zaliczyłam prysznic i nic mi się nie chce , wypadałoby poodkurzać i pomyć podłogi ale to chyba po spacerku zrobię bo teraz to się mija z celem. Ja wypucuję a po powrocie nawet tego widać nie bęzie
Dostałam kwiatek od męża, ale jeszcze nie rozwinięty, więc drogą pielęgnacji wytrwałej należy go doprowadzić do stanu kwitnienia. Tylko nie wiem, co zrobię z cebulą. Już mi jedna leży po tulipanie, którego moja mama nie przejęła z okazji dnia babci... A wcześniej wpadła stówka od mojej mamy. Też rocznicowa
Talka - nie przEjęła. Nie przejęła, bo wyjechała z moim bratem za miasto. IWA, nie, nie kupiłam, byłam wczoraj w jednym sklepie, ale stanęłam przed butami, które mogłyby uchodzić za sportowe i stwierdziłam, że nie wiem, jakich właściwie butów potrzebuję. Wieczorem napisałam do specjalistki i już wiem i mam nadzieję że w najbliższym czasie jakieś znajdę.
Dziewczyny dzieki, no udało się choć oprzeć się lodom i innym lodowym pysznościom to dla mnie nie lada wyczyn Młodemu przebijają się trójki i masakra zasnął o 18:30 po potwornym płaczu, dałam mu przeciwbólowy syrop i zobaczymy, trzonowe wychodziły niezauważalnie tylko slina leciała a teraz zaczyna się taki sam meksyk jak przy jedynkach i dwójkach. Zakupiłam sobie ten Cień Wiatru i Potęgę podświadomości więc mam lekturkę na wieczór , zobaczymy czy młody da w ogóle poczytać
Witam i ja wieczornie!!!Chyba tez zakupie ta ksiazke skoro tak zachwalacie!!My dzis mielismy msze za Bartka na roczek i został pobłogosławiony, moze bedzie grzeczniejszy!!!
Ta jak ja mam wolnego kompa to wy cicho jesteście a jak dopchać się nie moge to naklepią z kilka stron, baby wstrętne no. Żon mi tu za uchem mówi że jeszcze jutro bo będzie kończył knigę Póki co młody śpi oby do rana
chętnie bym poczytała co piszecie ale z racji , że jestem wypompowana po basenie to chyba pójdę do wyrka ... zrobiłam przegląd kolorowej prasówki, natłukłam sobie głowę tym jak się ubierać a jak nie i jakie mam braki w szafie a do tego zjadłam 4 mandarynki na noc a nie powinnam i jestem dalej głodna ehhhh rano zjem colon i zapiję wodą a potem zapcham się śniadaniem i będzie już luzik :)
Bry My na nogach, nocka choć myslałam że będzie do bani była spoko około 3 i 4 rano młody popłakiwał ale spał do 7. Teraz modzi. Za oknem śnieżyca, sypie niemiłosiernie, młody będzie miec frajde na spacerze. Idę jakąś kawę sobie zrobić. NR i jak tam świętowanie rocznicowe
witam i ja mialam pojechac do tesciow ale z racji tego ze jest mnóstwo sniegu i nadal pada odpuszczam bo boje sie dróg fo nich które zazwyczaj sa nierozjezdzone,a ja z tymi letnimi oponami nie bede sie tam pchac.Pietruszkowi podaje drosetux-oprocz urywajacego sie kaszlu nic wiecej nie ma-oby sie to nie rozwineło dziewczyny popatrzcie na mój suwaczek:)))) niedługo M wraca to ja ide sobie uciac drzemke z Piotrusiejm bo własnie zasnał -nocka byla ok szkoda tylko ze do 6
Ja dzisiaj spałam do 9:D, efekty nocy z serialami. Za dwie godziny przychodzi do mnie anglista, a później zamierzam wybrać się na siłownię. Musiałabym też siena jakąś dietę zdecydować, ale z tym to chyba poczekam do przyszłego tygodnia, bo na razie jakoś ochoty brak.... Miłego dnia dziewczyny:)). Ale śliczna zima za oknem....