Ciacho to faktycznie kicha ... wiem, że osoby starsze zasługują na szacunek, ale bez przesady! Najgorzej, że emeryci/renciści to mogli by pół dnia przesiedzieć w gabinecie lekarskim ... Nie wiem co Ci doradzić, tym bardziej jak jesteś zadowolona z lekarza.
no właśie...lekarka ma bardzo dobra opinie i faktycznie jest w porzadku bardzo... te babcie siedziały i widac ze chore nie były i jak weszłam to pani doktor sie pyta dlaczego nie weszłam przed nimi ze coprawda ma juz roczek ale nie trzymamy sie tak sztywno tej zasady(do roczku poza kolejnoscia jest) a ja powiedziałam prawde no ze mnie nie chciały przepuścic Pani pokiwała tylko głowa zazwyczaj chodziłam na zdrowe więc nie wiedziałam jak jest na "chorych" Musze sie zastanowic-moze przepisze go do tej przychodni do której ja sama byłam jako dziecko zapisana-zasiegne opinii kolezanek jak to wszystko tam wyglada
Ciacho zdrowka dla Piotrusia. wiesz ja tam bym nie czekala tyle z dzieckiem. co trzecia osoba jest zasada ze wchodzi matka z dzieckiem do lat 3. niechby tylko stare bzdziagwy podniosly glos to bym zrobila afera jakich malo. lekarka na bank by kazala wejsc najpierw tobie z dzieckiem. w ogole u nas to jest w przychodni zasada ze umawiasz sie na godzine i tyle. szkoda ze dziecina musial sie tyle wysiedziec i wyplakac swoje....
And najwazniejsze ze Tosia juz w domu. zdrowka dla malej. potem zerkne pod wykres bo zaraz lece dalej ;)
dzisiaj dzien na wariackich papierach. okazalo sie ze u lekarza jest przede mna 8osob i mimo ze mam numerek na 13 to nie mam co liczyc ze tak bede przyjeta. pan doktor trzyma pacjenta po 30-50min i jeszcze babka co na 11.30 byla umowiona nie weszla. udalo mi sie przepisac na poniedzialek na 8rano i zmylam sie z przychodni szybciutko. zwlaszcza ze w perspektywie mialam ogladanie sukien slubnych z siostra cioteczna... troche sie nasmialysmy, jak to sie mawia bydla tez narobilysmy ale ostatecznie kiecka juz zaklepana. Przyszla panna mloda wplacila juz zaliczke i tylko teraz mozemy wyszukiwac welony i buty... alez super sie tak lazilo, dzieci u rodzicow (plus wsparcie cioci) wiec te pare godzin wolnosci i to takiej przyjemne normalnie dodalo mi skrzydel
Mój anglista przysłał mi właśnie materiały, które mam przygotować na jutrzejsze spotkanie, chyba dzisiaj dużo nie pośpię, bo dużo tego jest, na dodatek nie wszystko rozumiem....
Jakiś baran staranował mnie z boku, zmieniając pas ruchu. Na szczęście skończyło się tylko na zdartym lakierze, ale poczułam uderzenie. Zielony lublin DW 44710 Nie zauważył czy specjalnie to zrobił?
AniaM ja naprawde widziałam kiedys u nas w przychodni te "chorowite" babcie w akcji wiec dziekuje za takie sceny,zapytałam grzecznie a one że nie,myslałam ze wzruszy ich Piotrusia miauczenie ale nie ehhh tam dalismy rade,żeby tylko antybiotyk szybko zadziałał
a ja sie oparlam pokusie paczkowej mimo ze przytargalam takowe dla rodziny i ogolnie wszyscy w kolo tylko paczki wcinali, ja w ramach lakoci mam jedynie cole light i w sumie od 3tygodni nie jadlam nic slodkiego i nawet nie mialam przez chwile ochoty.. po pewnym czasie nawet jogurt naturalny jest slodki :)
czesc wam!!! And przeczytalam wiesci o Tosi, biedulka tyle musi sie wycierpiec na samym poczatku ale dzieki temu bedzie duza zdrowa dziewczynka!!1 Ciacho dla Piotrusia duzo zdrówka!!!A te babcie w przychodni to ja potraktowalabym odpowiednio!!! Ja sie niestety nie oparlam paczusiom i poszlo mi w 4 lietry ale moze wkoncu sie zmobilizuje i przestane tyle jesc!!!
hej kobitki,ja o 12 mam rozmowe o prace,ale nie licze za bardzo bo nie mam doswiadczenia jako kelnerka,miejsce piekne CANTRY HAUS,wiecie przy tym kryzysie to juz nie wybrzydzam,zadzwonilam tam i spytalam,czy nie potrzebuja kogos do pracy...
a ja niewyspana no z wiadomych powodów mnie cos bierze bo gardło juz swedzi też mam lenia ale ja nic nie musze robic,w zasadzie do sklepu by sie przydało pojechac
Jej ja już chcę wiosnę! Ewa ja pierwszy raz jak zdawałam (zdałam za 3!) to miałam trzech egzaminatorów :P Mnie egzaminował jeden, a mojego egzaminatora dwóch innych - trafiłam psia kość na kontrolę :D
IWA a co do śniegu ... właśnie przestało sypać i dobrze, chciałabym sobie wyskoczyć na spacer oczywiście jak mąż wróci z pracy. Talka a spałaś z papilotami czy jak?