A twój R zda następnym razem, albo następnym - spokojnie to egzamin na prawko - raczej nie zdjae sie go za pierwszym podejściem (oczywiście sa wyjatki) coby nikogo nie urazić! hihihihihihihihi
No niestety - kurs powyżej tysiaka, dodatkowe jazdy, egzamini, których kilka było ciiiiiiii (nie powiem ile, tylko wtajemniczone wiedzą) hihihihihihihihi, no i nazbierało sie. Zreszta jak usiadziecie i podsumujecie to sami zobaczycie, że niewiele mnie wyjdzie.
no tak.. 1,5 tysiąca za kurs, 300 za 6h dodatkowych jazd (póki co)... +134 za egzaminy(te co teraz były) no i teraz dojdzie co najmniej 112 za kolejny.
to ja sie pochwale zdalam za pierwszym razem teorie i praktyke w ten sam dzień i do tego z 39 stopniowa gorączką było to 6 lat temu ,z 8 osób zdały 2 w tym ja:)
hahaha Talka dla porównania moj M zdał za drugim razem ale do dzisiaj mnie poucza i mówi ze chyba zdałam za swoje kocie oczy:)nie moze tego przezyc ze ja byłam lepsza od niego hahahaha
talka - no daj spokój nie myśl tak i jak wróci to go pociesz, a nie dołój teraz rzadko zdaje sie za pierwszym razem dla pocieszenia ja zdałam za ................................7
Talka co Ty bredzisz! Wiesz jak kiedyś wyglądał praktyczny egzamin - jazda na rondzie, albo wjazd w bramę, albo 4x skręt w prawo na skrzyżowaniu! Dziś jest zupełnie inaczej - uspokój się kobieto!
Talka taka moja rada - ja również wyjeżdżałam za linie, ba nawet ścinałam na zakrętach! Najważniejsze, aby nie sugerował się jadącym przed nim - to bardzo myli, ludzie rutynowo jadą za kimś. Chłopak z pewnością sobie poradzi.
Czytam Was od rana ale nie chciało mi się pisać Mam cyrk z Weroni bo chyba ząb daje jej popalić :/ płacze "ała" ale nie pokaże gdzie boli :/ glut po pas i podwyższona temp :/ oby nie choróbsko !!
o 10 miał być facet od pralki i jeszcze go nie ma a ja zaczynam się wkurzać na niego bo nawet nie zadzwoni powiedzieć że się spóźni
Oby Weronisi nic nie dopadło! oby tylko zab Talka za taka pewnoscia siebie Twojego R moze sie kryc wiele emocji napewno na swój sposób przezywa
ja na placu miałam łuk standardowo,parkowanie przodem prostopadłe górke i miasto ofkors po miescie jechałam pewniej niz po placu,samochód miałam jakis rozwalony,kierunki nie odskakiwały ach! ale co tam nie wolno sie bac,ja jestem tego zdania ze jak ktos sie nie czuje na siłach na egzamin lepiej niech kupi dodatkowe jazdy niz płaci za kolejne egzaminy
And, mam nadzieję, że Weroniki nie dopadło żadne choróbsko. Ja o 11 mam lekcję angielskiego, przygotowana jestem masakrycznie:D, kilkanaście stron artykułów o komputerach mi polecił przygotować i już odlatuje, bo cały czas póki co praca ze słownikiem...
Witam się i ja Dzis zaczęłam od sprzatania i spaceru, młody zasypia ja z kawką. Prawko mówicie ja zdałam za drugim, w pierwszym wjechałam sobie nie w ta drogę co trzeba ale byłam taka zestresowana, a na drugim jak egzaminator do mnie słoneczko mówił i miał banana na buzi ilekroć na mnie patrzył to miałam pewnośc że zdam hihihihi zresztą już wiedziałam jak to wygląda i na spkojnie podeszłam
no dostalam ta prace w sumie ,jak tak pomysle ,to spoko,bo praca jest od 12 kwietnia az so konca pazdziernika,soboty i niedziele(dobrze platne),w tygodniu bede sobie siedziec z VEVE nad morzem,oczywiscie szukam cos lepszego,ale jak mam juz kelnerowac,to wole super piekna restauracje ,niz jakas byle jaka knajpe...gdzies musze zaczac pracowac, a bezrobocie jest nie male...
No młody po obiedzie, zupę zjadł i poprawił naleśnikami zjadł 2 sztuki teraz zmykamy na spacerek, piękne słoneczko za oknem Ewa na początek może być a jak się już ma pracę zawsze można na spokojnie czegoś lepszego poszukać
ehh ja też w lesie ze wszystkim :/ mąż poszedł po Gabi i na zakupy. Facet od pralki nie przyszedł i nie odbiera telefonu a ja jestem wściekła jak nie wiem co :/ Dziewczynki śpią (Weronika od 11 :/) a ja kręcę sie po mieszkaniu i prawie nic nie zrobiłam a jestem zmęczona
Czesc wam!!!Ja tez odrobiona bo mam posprzatane, spacerek zaliczony.Bartus sie bawi a ja czekam na M az z pracy wroci!!! Gratulacje ewa!!! Jesli chodzi o prawko to ja zdalam za pierwszym rezem teorie i praktyke w tym samym dniu ok 3 lata temu!!!Do dzis nie wiem jak mi sie to udalo!!!