Ja prawie po obiedzie tzn jest zrobiony wszyscy zjedli a mi się jakoś nie chce... Nie mam sił na nic i najchętniej spałabym. Siedzenie do 3 w nocy to durny pomysł nawet jak na 2 dzień jest niedziela Do tego boli mnie głowa od zatok :/ mam dosyć i chyba wezme apap jeszcze staram się wytrzymać
Czesc wam!!! Ciacho dla Piotrusia dużo zdrówka i dla Ciebie równiez!!!Zdrowiejcie szybko!!! Dzis sobie kupilam wage i sie zalamalam, wiec od jutra musze sie ograniczyc, wkoncu mnie cos zmotywowalo!!!
jestem juz i mam chwile zeby napisac PIotrus o dziwo osłuchowo czysty-nic nie ma na oskrzelach a jesli było to anybiotyk widacv to załatwił pani doktor (okazało sie ze to pediatra do ktrej chodziłam jako dziecko) specjalizuje sie w ...homeopatii wiec powiedziała ze wg niej antybiotyk był zbedny i kazała odstawic!!! zapisała 3 rodzaje granulek i powiedziała ze doraźnie mozna podac diphergan zeby dobrze spał ja 3 rodzaje granulek i tez diphergan(na te wymioty) Piotrus sie lepiej czuje widac po nim jak rojbrował po drzemce jestem lzejsza o 150 zł -lekarz 100 -granulki 50 wiecie co jakos ciecko mi wierzyc w te cuda wianki ale Dorota leczy u niej swoje dzieci a ona sama ma bardzo dobra opinie w naszym regionie wsród pediatrów.nie wiem nie wiem mam metlik w głowie a jeszcze móiłą ze kaszel tylko tak groźnie wyglada i tak groźnie słychac niz jest w rzeczywistosci ja mam goraczke...dobijcie mnie
Ciasteczko super ze osluchowo nic nie ma. sluchaj ile dni dawalas Piotrusiowi antybiotyk w sumie? jesli mniej niz 5 to ja bym jednak od razu go nie odstawila. u mnie lekarze do tej pory jesli juz przepisywali antybiotyk to zawsze te minimum 7dni kazali dawac bo inaczej jesli kuracja cala nie jest przeprowadzona to organizm sie na takowy antybiotyk uodparnia i ponownie podany ten lub jakis z tej samej grupy o dosc podobnym skaldzie moze juz nie dzialac...
No tak!!!ucierasz żółtko zcukrem a piwko grzejesz tak aby było cipłe no i potem wlewasz piwo do tego zóltka!!Trzeba wypic póki ciepłe, bardzo fajnie rozgrzewa!!!
Aniu pierwsza dawke dostał w czwartek nie mam zamiaru odstawiac antybiotyku-te homeopatyczne podam mu bo one sa tez włąsnie na kaszel a jedne sa na noc zeby nie kaszlał
Ciacho no i madrze zrobisz. 4dni to jeszcze malo zeby cokolwiek wyrokowac o jego dzialaniu. a jesli Piotrus mial az tak silny kaszel to uwazam ze antybiotyk byl pewnie rozsadnym wyjsciem i mu plus/oskrzeli przynajmniej nie zawalilo...
Marta - wole grzanca ... baaa nawet juz mleko z maslem i miodem bym wolala wypic niz takie jajcowe piwo
ja nie wiem dlaczego ona kazała odstawic w sumie to wyszłam i stwierdziłam ze dla PIotrusia nic nowego nie dała a dla mnie te granulki-zobaczymy czy pomoga ja sobie poradze a ten kaszel no ców jakby nie było no musi to wszystko co mu zalega odkaszlnac wiec go to bedzie troche meczyc,najwazniejsze ze mu humor jako tako dzisiaj dopisywał jutro pon-zero planów
kupilam ostatnio na allegro peeling ziaja z serii pro i jestem mega zadowolona. w koncu trafilam na kosmetyki w rozsadnej cenie ktore mnei nei uczulaja. stosowalam go juz kilka razy i zero podraznien mimo ze pisza ze jest b.mocny. skora twarzy szyi i dekoltu robi sie po nim rewelacyjna... zaraz bede szukala czy nie maja tez takiego do ciala jeszcze...
Mój peeling od lat do fusy po kawie - super gładka cera a kofeina pobudza krążenie. Dla Ciebie Aniu pewnie nie wskazane , jeśli masz wrażliwą cerę, ale innym polecam :)
ja z Ziaja odkrylam jeszcze 2fazowy plyn do demakijazu oczuy, probowalam juz roznych takze tych drozszych i byla masakra zawsze, oczy piekly i puchly i jak mialam okazje to skamlalam zeby sis mi clinique podala... porzyczalam zawsze od kolezanek sprawdzic jak na mnie zadziala nowosc i raz mi kumpela mowi zeby sprobowac tego ziaja za cale 6zl. no i jak u mnie swietnie sie sprawdza...
Jemma ja zrobilam ten kawowy dwa razy!!! matko i corko co to byl za koszmar... mialam kawe wszedzie. nie moglam sie przez 2 dni odmyc bo ciagle kawa sie pojawiala.. nie do nie na moje nerwy :D
Jemma to moze ja jakos zle sie smarowalam albo zle zmylam tzn prysznic mi jakos rozbryzgal... robilam kawowe fusy plus oliwka. kiedys probowalam z zelem do ciala i swiezozmielona kawa i tez porazka
Oj z oliwką to faktycznie większy problem ale i efekt podwójny :) Ale z żelem u mnie idzie bez problemu. Tyle, że potem myję jeszcze ciało samym żelem. Twarz "robię" zawsze przed myciem włosów bo faktycznie jakiś fus może się zagubić przy nasadzie czy przy uszach ;) Ale mimo wszystko probowałam różne peelingi i żaden nie był tak dobry ;)
Ziaja u mnie się też sprawdza począwszy od szamponów na kremie skończywszy :) Ania ma problemy ze skórą głowy i ledwie Nizoral sobie radził a ziaja ten leczniczy szampon sprawuje sie super :)
Jestem skonana dzisiaj chyba najbardziej hałas mnie zmęczył ale jutro odpocznę jeśli tak można to nazwać :)
hej kobitki,nilego wieczoru.Mòj M tez ,przeziebiony.LADY ,tak chetnie nurkuje ,ale bardziej podobaja sie jej zabawki w wodzie,widze ze ostatniono nic nowego sie nie uczy i chyba bede szukala innego basenu...
ewa u mnie zadań zadają wiele i czasami mnie to złości bo jednego nie utrwali a tu bum nowe wrr no i nurkuje Julka bo niestety nie ma wyjścia i Ja ją zanurzam... czyli coś w rodzaju przymusowego... uwsteczniła się i nie chce skakać z maty czy z murku a już obecnie nie ma mowy aby instruktor ją dotkną celem wrzucenia do wody na głębokość :( wszystko na nie!!!
ja mysle ze to przez media i okrzykniecie jej najbardziej kontrowersyjna wystawa wszechczasow... ja jakos nie mialabym odwagi isc i ogladac. no ale mi sie slabo robi na widok rozcietego palucha czy kolana :P