talka byłąm wczoraj -100 zł zostawiłam ,trafiłam na homeopate i dostałam same granulki za 50 zł i narazie zero efektu,ale jak do jutra sie ni epolepszy to ide do apteki do znajomej niech mi da jakis duomox albo inny antybiotyk,ja musze byc na chodzie
ciasteczko1984: trafiłam na homeopate i dostałam same granulki za 50 zł
ech, no to masakra. ja chodzę zawsze do tej samej lekarki i dostaję antybiotyki i zawsze pomaga... w sumie u mnie to obojetnnie czy bede atybiotyki lykac, czy kupie zwykle gripexy i inne polopiryny i poleze tydzien tak czy siak.
ale ja nie moge sobie pozwolic na lezenie,Maz mi nie pomoze ,nie zrobi dziecku jesc ,nie popilnuje go ,nie przyniesie mi herbaty bo go nie ma dlatego ja wolałabym antybiotyk który mnie szybko postawi na nogi te homeopatyczne granulki moze i dobre ale ja nie mam czasu na lezenie dlatego jesli tak bedzie to pedze po antybiotyk
Ciacho a jako masz pewnosc ze antybiotyk cie postawi na nogi?? przeciez jesli to jest wirus to jedyne na co pomoze to zbicie goraczki... przeciez temperature mozna zbijac innymi sposobami... szkoda wyniszczac organizm
moj maz tez mi nie pomoze i herbaty nie zrobi a chora musialam chodzic odbierac Gabe z przedszkola bo jak R wychodzi 7:15 to w najlepszym przypadku ok 18 wraca... Tobie przynajmniej zakupy jest komu doniesc a ja na 2 domy jeszcze msuialam latac...
mam samsunga d900 ale ja tak po roku zawsze zmieniam teraz troche sobie odmieniłąm juz nie chciałam zadnej klapki ani rozsuwany i wziełam sobie prosty-ale jaki fajny!!!
mielismy wieczorem tesciow w gosciach a ze nie byli u nas ponad 2 miesiace to staralam sie byc mila ale nie do konca wyszlo bo z deka dalam czaduuu uczestowalam tesciowke wynalazkiem - zielona herbata o smaku opuncji figowej. nowosc ktora dzisaij nabylam i ktora jak dla mnie jest nie do przelkniecia. tesciowa normalnie rzucalo i sie krzywila... kurde nawet gdybym chciala celowo cos takiego zrobic to by mi tak przednio nie wyszlo
Moje Babeczki też śpią. Ja niby jestem i czytam tylko jakoś trudno mi sie dzisiaj pisze. Mam zawalone zatoki boli jak nie wiem co i schodzi mi ropa :/ do tego kaszel i ból ucha i mam dosyć wszystkiego. Dzwoniłam do przychodni - nie ma miejsc a na telefon mi nie powie co mogę brać :/ wrrrr
no własnie wszedzie choroba mnie dzisiaj boli głowa naszczescie goraczki nie mam kaszel daje jeszcze w kosc ale coraz czesciej sie odrywa im blizej pworotu M tym mnie on bardziej wnerwia
Cześc dziewczynki Chciałam wam powiedziec,że w Biedronce są rewelacyjne pojemniki na różne duperelki. Swietne kolory, fajny kształt i są obciągnięte materiałem- nie takie tekturowe jak w Ikei. Naprawdę super- własnie nabyłam sobie 3 szt :)