Boshhh Aga biore w ciemno! napewno nie bede go budzic jak juz zasnie to ma jak w banku:) mój to za duzo w łóżku kombinuje i wymysla-no i jak dla mnie to chyba matka natura go za bardzo obdarzyła
ja zawsze mialam temperament ale to co sie dzieje od paru miesiecy.... to juz w ogole och ach ten tego :D zbieglo sie ze stosowaniem npr albo i troche zasluga ze gum nie ma ale grunt ze jest fajnie oby tylko maz chetniej sie budzil o 2 rano :D
dziewczyny ale ja sie nie chwale-ja sie żale HAHAHAAH no poprostu moj M to wogole nigdy nie jest zmeczony, w nocy obojetnie o której to jest chetny a najbardziej mnie wnerwia jak ja juz spie a on przychodzi do łózka i mówi"to co ,pobroimy?" wrrrr włącza mi sie agresor wtedy chyba tez jestem oziebła
no uhahahałam sie Aga :)))) on by Cie tez pokochał napewno tak czuje Ania ja go nie zachwalam hihii on poprostu taki jest , a i cały czas ma nadzieje ze we mnie sie jakis demon seksu obudzi koło 30 no to se jeszcze poczeka...
Muszę powiedziec że fajowe z was babki jak sobie was poczytam to od razu mi humorek się poprawia a wracajac do tego ci napisała ciacho to też trochę nie kumam tego ich nocnego budzenia na numerek ja czasami jak się przebudzałam to już akcja trwała hahahahahahahahahahaha normalnie zwariować z nimi można
no własnie nie włazi -bo on juz taki jest ze by dawno sie wydał ze cos tu poczytał-on wie ze to forum ciazowo -dzeciakowe i niech tak zostanie hahahha nie kusi go a jak jest w domu to komputer raczej kurz zbiera albo słuzy do odtwarzania filmów wiec nawet "przypadkiem" nie ma jak na ta strone trafic
no mój się trochę interesuje co tu wypisuje bo mu kompa okupuje dziś zostałam odciągnięta od kompa i zawieziona na fotelu do kuchni zebym mu chociaż herbatę zrobiła
ja sie musze wysmarowac zaraz nivea softem i do syna sie przytulic mam nadzieje ze mnie nie zrobi w bambuko i sie nie obudzi doo rana-jak M był to spał jak aniol
Patrycja219 pozdrawia Was mocno i tęskni. Nie wiemy komu nadepła na odcisk albo kogo zdeptała ale ma szlaban na 28dni i nie może się zalogować :( Siedzi biedna i prawie płacze