Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPaaula82
    • CommentTimeMar 12th 2009
     permalink
    oj ja też IWA uwierz mi jak ja o tym marzę już sięnie mogę doczekac lata bo ja to z tych ciepłolubnych :)
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wyczytalam kiedys ze w tej mojej po wypiciu alkoholu lub zlamaniu diety trzeba dorzucic 20-40min marszu w zaleznosci od ilosci i jakosci odstepstwa. takze urodzinowo sobie odstepstwo zrobie a czy pospalam marszem czy inaczej to sie okaze :wink:
  1.  permalink
    teraz jak M był musiałam zrobic przerwe bo cały czas w domu nas nie było wiec nie było szans na przygotowywanie ale juz wracam do dietkowania
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie nie tak biało jak u AniM - ale sypie non stop.
    --
  2.  permalink
    dzbry :)
    co za paskudna pogoda:devil:

And- cycki najpierw w jaju( ja do jajca dodaję oregano, bazylię i co tam mam pod ręką) a później w płatkach. Musisz najpierw obsmażyć, a później przykryć patelnię i zmiejszyć ogień. Albo obsmażone wrzucić do piekarnika.

Najlepiej zrób sobie jako danie próbne przed chrzcinami
  3.  permalink
    Aniu- to teraz ja zagram, co?
    Ale też musisz obiecać,że jedziesz ze mną ;)
  4.  permalink
    dziewczyny spaadam,bede wieczorem musze zamówic ten steper i bede sobie smigac na nim hahah
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no jasne ze jade. kurde zebym miala jak kase wykroic to w przyszly weekend juz bym gotowa byla jechac!!!!!

Ciacho wiele dziewczyn tym skretnym sie na forach zakchwyca. u mnie koelzanki za to ostatnio oszalay na punkcie ab rocket i twierdza ze meeeega spadki w talii i brzuchu i to bez diety...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga dzięki :) myślałam by dziś zrobić ale jeszcze ne wiem czy mi się chce :P Ale muszę się zmobilizować
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja się witam:)))

Aniu, no muszę poszperać z tą dietą:)) bo wydaje się ciekawa i może wreszcie doszłaby do mojej wagi:)hehe

Hania mi dała dzisiaj popalić jak nigdy calutką noc co 10 minut się budziła..mąż mnie wkurza-noramlnie świnia się ostatnio zrobił jak nie wiem:( heh i znowu dzień beznadziejnie zaczęty..heh
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciasteczko, ja mam steper ten zwykły (normanie chodzący) ale chyba teraz kupiłabym ten skrętny..wogóle poluję na twistera (czy ja kto się tam nazywa) to żeby talią poruszać;))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata ale skonsultuj sie najpierw z lekarzem. ja miaalm wyniki przed rozpoczeciem diety robione i kolejne mam miec pod koniec marca zeby zobaczyc czy nerek mi nie obciaza i jak moja anemia...
    btw pochwale sie a co mi tam w 40dni zrzucilam 10kg czyli jakby to obrazowo przeliczyc to... 40kostek smalcu :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata mam twistera ale go praktycznie nie uzywam. nudzi mnie no i jakos mi sie niedobrze robi jak dluzej niz 10min sie "twistuje". jednak najbardziej lubie pedalowanie chcoiaz ten ab rocket tez mnie kusi wyprobowac. pozcyzce od kolezanki i sprawdze jak to dziala... a swoja droga niedawno na allegro byly po 120zl a teraz juz do 190zl doszlo...
  5.  permalink
    Hej dziewczyny, ja dopiero wstałam, miałam dzisiaj leniwy poranek. Rodzice pojechali do siostry, do Wrocławia, i zostałam z dwójką prawie dorosłych nastolatków, mam nadzieję, ze ich nie pozabijam w przypływie szału, bo potrafią być wredowaci...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    shehe - dasz radę :tooth:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja juz po spacerku,zupa pomidorowa,kurczak i frytki na obiad...i salata...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja właśnie wciągnęłam kubek pomidorowej :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja gotuje ,z robionego domowego przecieru...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    czyli najlepszą - domowy przecier - mmmmmmmmm pycha.
    Dobrze, że moja teściowa takie robi! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 12th 2009 zmieniony
     permalink
    A ja mam dzisiaj obiad dla M i Oliwki z głowy.
    Tesciowa dzwoniła, że ugotowała małej krupnik. A dla M oprócz krupniku jeszcze jakieś mięsko.
    A ja oczywiście obiadek z Viatalii, czyli Indian Chicken z FROSTY i soczek marchewkowo - owocowy! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ooo, ale się tu gwarno zrobiło :D
    Witam nową koleżankę Paulę :P
    Ja dziś mam powera do sprzątania > śnieg stopniał na szczęście!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A gdzie się podziała Hoga? :D
    Magg czy Ty sobie już odpuściłaś forumowanie z nami? :P
    Drona odezwij się!

Dziewczyny przywołuję Was do porządku - odmeldować się! Siebie też przywołuję a co! :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga i Ania ja też chcem z Wami do spa :DD
  6.  permalink
    Dziewczyny, R. wreszcie napisał:))). Jest spalony, tam cały czas słońce świeci i jest ciepło, jedzenie niezbyt dobre, wody praktycznie nie ma, ludzie żyją w takich warunkach, jakie trudno sobie wyobrazić, nie będąc tam...
  7.  permalink
    Do spa też chcem.... Może też zacznę puszczać losy:))
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hihihihihihihihihi no to nic innego nam nie zostaje jak grupowo do tego SPA uderzyć, może jakieś zniżki nam zaproponuja hihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Iza - ty jako żona żołnierz rób porządek - do raportu dziewczyny postaw! :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    shehe - no to warunki tam niezle są - czytałam o tym! :sad:
    a dlaczego sie tyle nie odzywał???
    --
  8.  permalink
    Nie miał dostępu do internetu. Heh, a ja cały czas sie stresowałam, czy sie tam nie odkochał... Na dodatek nie schudłam jeszcze ani kilograma, a za 2 tygodnie R wraca...
  9.  permalink
    W sumie jak wszystkie będziemy próbować, to jest większa szansa, ze którejś uda się wygrać, a wtedy zrobimy forumowy wypad do spa;-)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    a może zacznijmy sobie odkładać na ten wyjazd, bo jak bedziemy czekały na wygrana to możemy sie nie doczekać:wink:
    --
  10.  permalink
    Iwa, jak znajdę pracę to pomyślę o odchudzaniu, wczoraj mnie ktoś uświadomił ile może zarabiać asystentka, i okazało się, że moje wyobrażenia były bardzo zaniżone, więc jeśli udałoby mi się znaleźć pracę z takimi średnimi zarobkami to byłoby z czego odkładać:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    od rana mam problem z netem..wrrrr co za początek dnia;(heh no nic to..chociaż pranie zrobiłam i posprzatałam w domu, obiad ugotowałam:) i zaraz biorę się za ciacho-teściowa w sobotę robi imieniny, stwerdziałam,że co mi tam upiekę ciasto..o jedno mniej do roboty będzie miała..a że to miodownik to swoje musi odstać..mam nadzieję że zmięknie do soboty:)hehe

Aniu..napewno spytam się lekarza o dietę;)) muszę poczytać dokładnie o tej diecie..miałam wykupić tą z vitalii ale nie wiem czy się sprawdzi..heh muszę porządek zrobić ze swoim cielskiem:))

Aniu, jak mówisz że ten twister nie za fajny to może go sobię daruje;))

jak wrócę już na dobre w rodzinne strony, od maja zapiszę się na jakiś aerobic i spinning:)) siorkę zaciągnę ze sobą:)heheh
  11.  permalink
    Ale by było jakbysmy tak zbiorowo uderzyły do tego SPA?
    Może kiedyś... co? :)
  12.  permalink
    Aga, to byłby numer:))
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga no ja się piszę :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kurde właśnie monsz zadzwonił z wieścią, że umówił się z kolegami na pifo > ależ mnie wku* piiiiiiiii :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No i zaczął padać śnieg, chyba się zarzygam wrrr ...
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMar 12th 2009 zmieniony
     permalink
    a u nas dzisiaj wiosna;) słoneczko świeci, powietrze lepsze;)) fakt że maks 2 stopnie na plusie, ale nie jest źle;))
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Beata słonko u mnie też było, ale się zmyło :|
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA a wiesz, że chyba mi się udziela haha :P
  13.  permalink
    U mnie też wstrętnie, śnieg z deszczem i do tego wiatrzysko, bleee
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Izunia ja coś czuję,że u nas też zaraz się zmyje:)) wkońcu pranie powiesiłam na balkon, to jakby inaczej mogło być;)hehe
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Iza - co ci się udziela, bo wypadłam z rozmowy???
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - ja juz zbieram na ten wypad z wami do SPA, a M powiedział, że jak już się zdecyduję pojechać to jak bedę grzeczna to się dorzuci hihihihihihihihihi
    Chyba chce sie mnie pozbyć hihihihihi

On wie, że ja od dawna o tym marzeę, raczej nie potrafi tego zrozumieć, ale wie (nie wymagam zrozumienia w tej kwesti, bo to tylko facet):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Iwa, chodź na czat.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Kurcze Ama w pracy nie mam możliwości - stronka nie dostępna buuuuuuuuu:cry::cry::cry:
    --
  14.  permalink
    Heh, trzeba kiedyś wieczorne spotkanie na czacie zrobić, fajnie by było:)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    hej dziewczyny
    ja dzisiaj poległam na egzaminie na prawko - przez nieuwagę, niestety.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    NR - nie martw się - następnym razem!

Co było nie tak???
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.