wyczytalam kiedys ze w tej mojej po wypiciu alkoholu lub zlamaniu diety trzeba dorzucic 20-40min marszu w zaleznosci od ilosci i jakosci odstepstwa. takze urodzinowo sobie odstepstwo zrobie a czy pospalam marszem czy inaczej to sie okaze
And- cycki najpierw w jaju( ja do jajca dodaję oregano, bazylię i co tam mam pod ręką) a później w płatkach. Musisz najpierw obsmażyć, a później przykryć patelnię i zmiejszyć ogień. Albo obsmażone wrzucić do piekarnika.
Najlepiej zrób sobie jako danie próbne przed chrzcinami
Aga no jasne ze jade. kurde zebym miala jak kase wykroic to w przyszly weekend juz bym gotowa byla jechac!!!!!
Ciacho wiele dziewczyn tym skretnym sie na forach zakchwyca. u mnie koelzanki za to ostatnio oszalay na punkcie ab rocket i twierdza ze meeeega spadki w talii i brzuchu i to bez diety...
Aniu, no muszę poszperać z tą dietą:)) bo wydaje się ciekawa i może wreszcie doszłaby do mojej wagi:)hehe
Hania mi dała dzisiaj popalić jak nigdy calutką noc co 10 minut się budziła..mąż mnie wkurza-noramlnie świnia się ostatnio zrobił jak nie wiem:( heh i znowu dzień beznadziejnie zaczęty..heh
Ciasteczko, ja mam steper ten zwykły (normanie chodzący) ale chyba teraz kupiłabym ten skrętny..wogóle poluję na twistera (czy ja kto się tam nazywa) to żeby talią poruszać;))
Beata ale skonsultuj sie najpierw z lekarzem. ja miaalm wyniki przed rozpoczeciem diety robione i kolejne mam miec pod koniec marca zeby zobaczyc czy nerek mi nie obciaza i jak moja anemia... btw pochwale sie a co mi tam w 40dni zrzucilam 10kg czyli jakby to obrazowo przeliczyc to... 40kostek smalcu :D
Beata mam twistera ale go praktycznie nie uzywam. nudzi mnie no i jakos mi sie niedobrze robi jak dluzej niz 10min sie "twistuje". jednak najbardziej lubie pedalowanie chcoiaz ten ab rocket tez mnie kusi wyprobowac. pozcyzce od kolezanki i sprawdze jak to dziala... a swoja droga niedawno na allegro byly po 120zl a teraz juz do 190zl doszlo...
Hej dziewczyny, ja dopiero wstałam, miałam dzisiaj leniwy poranek. Rodzice pojechali do siostry, do Wrocławia, i zostałam z dwójką prawie dorosłych nastolatków, mam nadzieję, ze ich nie pozabijam w przypływie szału, bo potrafią być wredowaci...
A ja mam dzisiaj obiad dla M i Oliwki z głowy. Tesciowa dzwoniła, że ugotowała małej krupnik. A dla M oprócz krupniku jeszcze jakieś mięsko. A ja oczywiście obiadek z Viatalii, czyli Indian Chicken z FROSTY i soczek marchewkowo - owocowy!
Dziewczyny, R. wreszcie napisał:))). Jest spalony, tam cały czas słońce świeci i jest ciepło, jedzenie niezbyt dobre, wody praktycznie nie ma, ludzie żyją w takich warunkach, jakie trudno sobie wyobrazić, nie będąc tam...
Nie miał dostępu do internetu. Heh, a ja cały czas sie stresowałam, czy sie tam nie odkochał... Na dodatek nie schudłam jeszcze ani kilograma, a za 2 tygodnie R wraca...
Iwa, jak znajdę pracę to pomyślę o odchudzaniu, wczoraj mnie ktoś uświadomił ile może zarabiać asystentka, i okazało się, że moje wyobrażenia były bardzo zaniżone, więc jeśli udałoby mi się znaleźć pracę z takimi średnimi zarobkami to byłoby z czego odkładać:)
od rana mam problem z netem..wrrrr co za początek dnia;(heh no nic to..chociaż pranie zrobiłam i posprzatałam w domu, obiad ugotowałam:) i zaraz biorę się za ciacho-teściowa w sobotę robi imieniny, stwerdziałam,że co mi tam upiekę ciasto..o jedno mniej do roboty będzie miała..a że to miodownik to swoje musi odstać..mam nadzieję że zmięknie do soboty:)hehe
Aniu..napewno spytam się lekarza o dietę;)) muszę poczytać dokładnie o tej diecie..miałam wykupić tą z vitalii ale nie wiem czy się sprawdzi..heh muszę porządek zrobić ze swoim cielskiem:))
Aniu, jak mówisz że ten twister nie za fajny to może go sobię daruje;))
jak wrócę już na dobre w rodzinne strony, od maja zapiszę się na jakiś aerobic i spinning:)) siorkę zaciągnę ze sobą:)heheh
aga - ja juz zbieram na ten wypad z wami do SPA, a M powiedział, że jak już się zdecyduję pojechać to jak bedę grzeczna to się dorzuci hihihihihihihihihi Chyba chce sie mnie pozbyć hihihihihi
On wie, że ja od dawna o tym marzeę, raczej nie potrafi tego zrozumieć, ale wie (nie wymagam zrozumienia w tej kwesti, bo to tylko facet)