And ale ja je tez robilam no i jak zwinelam to w jajco pozniej dobrze otoczyc w platkach i na patelnie tyle ze moze mam slaba patelnie ale dosc duzo tluszczu musialam dac
Paulla jak wy sie o dziecko staracie i beirzesz prochy na wspomaganie to ja bym odchudzanie odpuscila
Ale ja tu podziwiam twoje zimowe widoki a u mhnie za oknem pada śnieg. Normalnie juz mam dość zimy, śniegu, deszczu, wieatru i nie wiem czego jeszcze!!! CHCĘ WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ja się aż tak nie odchudzam wiem ze nie mogę przeginać :) narazie tyle co robie to sobie biegam i nie jem słodyczy i fast foodów a tak to odzywiam się normalnie ale ja niestety jestem skrzywiona psychiatrycznie na tym punkcie i boję się strasznie tycia
Paula - prawym przyciskiem myszy klikasz na zdjęciu w necie które chcesz tutaj skopiować. Kopiujesz sobie z własciwości adres tego zdjęcia i wklejasz tutaj w adres obrazka (masz na górnum pasku nad oknem do komentarza) i gotowe!
Iwa ja tez tak sobie tlumaczylam jak R wyjezdzal. zastanawialam jak te 8 dni znosie a tu juz dzisaij 6dzien leci i zaraz wroci. tyle ze choroba na sama goraca faze
ja na rogalika sie nie skusze. z produktoow "macznych" jadam tylko chleb otrebowy domowej roboty i buleczki kukurydziane :) chcoaiz wiecie w mojej diecie to nawet wynalazlam przepis na pizze ktora mozna jesc na dukanie hehehehe :)
Iwa ja odkad jestem na diecie ani razu jej nie zlamalam mimo imienin i imprezki. maz mowi ze winka przywiezie i tu juz bedzie ciezej bo ja przepadam za winem ale co tam... dam rade - w urodziny sie napije :D
Grejprfruty są bardzo zdrowe. Uważane są za "spalacze tłuszczu" i zawierają dużo witaminy C. Pondto są niskokaloryczne i smaczne.
Dieta grejpfrutowa jest dla tych, które nie lubią liczyć kalorii. Ta dieta tego nie wymaga. Trzymając się określonego menu, schudniesz nawet 3 kg w ciągu tygodnia.
Diety nie powinno się stosować dłużej niż tydzień.
Jadłospis:
Śniadanie: Pół grejpfruta, czarna kawa lub herbata. Jeśli musisz słodzić, używaj słodzika zamiast cukru.
Lunch: Pół grejpfruta, dwa jaja na twardo, sałatka pomidorowa z sosem (Vinegar, cytryna, zioła) kromka chleba tostowego na ciepło, bez tłuszczu.
Obiad: Pół grejpfruta, 4-6 plasterków szynki z indyka. Pół główki zielonej sałaty z sosem (Vinegar, cytryna, zioła), kawa zbożowa lub herbata
Skorpionko ja stosuje diete protal - link dawalam wczoraj. jak dla mnie dieta rewelacyjna no i jeszcze lepsze rezultaty :)) a co najwazniejsze nie masz sztywnego jadlospisu, jesz kiedy chcesz i ile chcesz ale produkty z wybranych grup jedynie. ja do diety dorzucilam cwiczenia ale moja psiapasiola dietuje bez cwiczen i zjada sporo wiecej niz ja i tez chudnie :)
Aniu ja dietkę złamałam raz - na Walentynki jak mąż zabrał mnie na kolację i juz kilka razy piłam lampke winka, ale za przyzwoleniem dietetyczki z Vitali!