Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 11th 2009
     permalink
    Sheh wszystko przed Toba. mloda dupa jeszcze jestes :P ja lubie planowac ale wiem ze moje plany w leb biora wiec staram sie tego oduczyc
  1.  permalink
    Aniu, najbardziej to mi brakuje pewności siebie, nie umiem jak to mówią "sprzedać się" pracodawcy...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  2.  permalink
    Aniu- wychodzi na dobre odkąd zaprogramowałam sobie w głowie ,ze tak MUSI byc :) Wczesniej róznie bywało :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aaaaaaaa mam wodę :) ale jakieś białe coś leci :/ mam nadzieję zę to tylko na chwile i woda bedzie zdatna do picia

Paula witaj :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And no bez wody to koszmar, zwlaszcza przy dzieciach. u nas staly numer przy braku wody to .... biegunka ktoregos z domownikow :devil:

Aga tjaaa czasami warto sie przeprogramowac :) ja teraz z dieta i remontowymi marzeniami sie staram ;)
  3.  permalink
    Dla mnie przy braku wody najkoszmarniejsze jest to,że nie wiem co zrobić z rękoma :/ Cierpię katusze, gdy nie mam ich jak umyć :/

Ide juz zrobic sobie SPA łazienkowe.
    Dobranoc
  4.  permalink
    Dobranoc Aga

Dziewczyny, ale fajnie, ze dzisiaj was tutaj tyle, brakowało mi już takich pogawędek:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania masakra normalnie :/

Jestem dzisiaj jakaś ble i jest mi zimno :/
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    She, a czat?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no pieknie Aga... ja w koncu mam wieczor z kompem a ty sobie idziesz... no ale dobra dobra rozumiem - trzeba sie odsztafirowac na noc :wink:

And dzisiaj to chyba cisnienei wariuje bo ja wypilam 2kawy i litr zielonej i dopiero mi sie spac odechcialo - szkoda ze to bylo jakas godizne temu :)))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    to ze pogoda to widze po Antosi :/ dziś jest bardzo marudna i taka nie swoja :( i zaś sine łapeczki wrrrr

Ja rano nawet zryw miałam ale z czasem mi przeszło a brak tej wody pokrzyżował mi plany ciutkę bo chciałąm podłogi pomyć :/ teraz nawet mi sie nie chce
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    sluchajcie zrobilo mi sie cos dziwnego na uchu - w miejscu gdzie jest dziurka od kolczyka (ktory ostatni raz przekladalam z rok temu) zrobila sie jakas gulka i koszmarnie to boli. myslalam ze to jakas krostka i probowalam pocisnac ale malo sie z bolu nie zsikawszy i zostawilam tak jak jest... teraz platek uszny juz nawet bez dotykania mnie boli. zdarzylo sie to ktorejs z was
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu mi sie robią takie kaszaki czy nie wiem jak to nazwać i boli jak nie wiem co
    Ale czasami w dziurce robi mi sie takie coś ropnego :/ nie wiem co to
    --
  5.  permalink
    Ama, jeśli jutro możesz wejść, to ja sie postaram być:))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And i co z tym robisz??? choroba wycisnac nie da rady bo nic nie poszlo :devil:
    mam nadzieje ze mnie niczym nie sypnie na weekend :wink:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    tam wpadam zobaczyć co słychać
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania niecierpliwie czekam aż da się nakłuć igłą :devil: ale minimu noc wytrzymuję by jak najwięcej zebrało. Ból jak nie wiem co :/ na całe ucho wrrrrr
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 11th 2009 zmieniony
     permalink
    ps smarnij to może tormentiolem czy ichtiolową (taka ciemna brązowa nie pamiętam nigdy która to jest) szybciej zbierze bo ona ładnie wyciąga

Ps już wiem - ichtiolowa :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    maśż ichtiolowa est extra na pryszcze! :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    masc ichtiolowa to ja chyba nawet mam, nim pojde spac to sie mazne faktycznie.
    swoja droga nigdy czegos takiego nie mialam. wizualnie nie ma zmian poza tym ze mam wrazenie ze platek ciut spuchl... no a ta gula jest tam w srodku cala no nic poszukam w szafce zaraz
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    TO i ja przywitam się na tym wątku:)

jakoś mi umknął:(( ale ostatnie kilka dni rzetelnie przeczytałam całość..o jessssssu a było tego trochę..jej prawie 800 stron:))))

Ciasteczko..normalnie z mężami to mozemu sobie rękę podać;((heh szkoda gadać:(
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, mi się tak zdażyło ze dwa razy:(( nie wiem od czeo to było..bolało jak szlag.nic nie pomogło..samo przeszło po kilku dniach..kiedyś pytałam laryngologa jak byłam z uchem, to powiedziała mi że to może być od przewiania, osłabienie..heh dziwne:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata no to u mnie by sie zgadzalo. przewialo mnie w zeszly czwartek. od piatku jestem na antybiotyku bo angina wkraczala do akcji...
    dzisaij wyszlam pierwszy dzien na spacer troche z Krzysiem ale oczywiscie bez czapki bo po co....
  6.  permalink
    Aniu, to może za bardzo tego nie męcz, jeśli można tak powiedzieć?Wiem, ze to niełatwe, bo to strasznie pewnie Cie denerwuje, ale zobaczysz, jak to będzie wyglądało jutro, czy w pt, może zacznie znikać?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Sheh ja tylko 2 razy to scisnelam wiec chyba jeszcze to nie jest takie bardzo :P mam masc ichtiolowa na grubo teraz ale chyba przed spaniem musze zetrzec bo cala posciel ubarwie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe przypomnialo mi sie ze mialam ci napisac ze jestem baaaardzo zadowolona z Dukanowej diety. u mnie rezultaty rewelka a i glodna nie jestem i jedzenie smaczne. kupilam ksiazke, pochlonelam w noc i spelniam sie kulinarnie robiac cos z niczego :wink:
  7.  permalink
    Aniu, cieszę się że dieta skutkuje, i że jesteś z niej zadowolona:)
    Ja ostatnio niestety w drugim kierunku idę, tzn przytyłam jakieś 5 kilo, muszę się wziąć za siebie, ale nie umiem się zmotywować, miałam zrzucić kilka kilo do powrotu R., ale jakoś nie wyszło.
    A wracając do diet, to ja teraz czytam "Jesteś tym co jesz" Gillian McKeith i chyba spróbuję diety przez nią polecanej, zobaczymy, co z tego wyjdzie...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    cos kiedys o tej diecie slyszalam, chyba nawet w tv bylo o niej.... ja licze ze jak znowu stane na wage to juz bedzie 10kg na minusie bo juz tylko 300gram zostalo zeby miec dyszke...czyli cel 1 by juz byl jeszcze 2 nastepne wiec dalej walcze!
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no ja podobnie miałam, też zazwyczaj wiązało się to z podziębieniem, albo jakimś osłabieniem:(

ale naprawdę po kilku dniach wchłania się samo:)))
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, a co to za dieta?? jak skuteczna to samo z chęcią bym spróbowała;))) heh bo mam do zrzucenie trochę:) mój cel to ok 20kg:)) zostało mi po chorobie i tuczeniu hormonami do zajścia w ciażę;( heh
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wlasnie w TVN24 powiedzieli o krakowskiej mlodej mamusce - dziewczyna urodzila majac lat 13, tatus ma lat 16 i ... szuka go policja!!! grozi mu wiezienie za wspolzycie z nieletnia a statystyki podali ciekawe i jesli dobrze zrozumialam to w 2008 (chociaz moglo to byc i 2007)roku cztery 13latki urodzily dziecko ale az ponad 3tys - 17latek :shocked::shocked::shocked:
  8.  permalink
    Aniu, to jak już całe 10 kilo zrzucisz, to napisz, będziemy to oblewać wodą mineralną:)). Ja preferuję niegazaowaną:D
  9.  permalink
    O tej nastolatce rano czytałam, heh, słów brak żeby to skomentować...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata to dieta proteinowa zwana fachowo DIETA PROTAL tylko musiaalbys pogadac z lekarzem czy mozesz taka stosowac bo to zalezy od zdrowia jednak - dieta jest wysokobialkowa i trzeba koniecznie b.duzo pic.
    mi sie od 1 lutego do dzisaij udalo zgubic dokladnie 9700g. moj cel to 30kg chociaz maz i kuzynka twierdza ze po 25 mam zbastowac :P
  10.  permalink
    Aniu, a jak mężowi się podobają zmiany? Pewnie się już zmieniłaś, 10 kilo to b. dużo...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    w wiadomościach po bajce mówili że co 10dziecko w Polsce ma nieletnią mamę ... szok i przerażenie
    Jakaś babeczka wypowiadała się że nie można edukować tylko odnośnie anty bo to nie rozwiazuje problemu (tu ma rację) że lekcje wiedzy o ... powinny ukazywać głębszy problem niż anty...

Szokuje mnie to o tyle mocniej że Anka jest w podobnym wieku i patrząc na nią za cholerę nie umiem wyobrazić sobie by takie DZIECKO miało dziecko
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a spadam, papa :*
    dobre nocki ;] :devil:
    --
  11.  permalink
    Ja też zmykam, bo już zasypiam nad kompem, kolorowych snów dziewczyny:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 11th 2009 zmieniony
     permalink
    Shehe moj maz twierdzi ze zawsze mnie kochal kocha i bedzie kochal i chudnac nawet nie musze... pewnie gdyby mial bardziej krytyczne podejscie to juz dawno bym schudla... ale super jest to ze bardzo mnie wspiera w diecie i np jak jestesmy na zakupach to czyta ze mna etykietki w poszukiwaniu info o weglowodanach i tluszczach a nawet ktoregos razu jakis ser wykojarzyl a'la zolty ktory sie do zapiekanek wg opisu mial nadawac (harcenski???) tylko choelra tak smierdzial ze w koszu wyladowal :tooth:
    a co do zmian to na razie najwieksze odczuwam w portkach. mam teraz tylko 2 pary spodni w ktore nie wchodzilam a teraz sa akuratne bo reszta spada jak mnie dziecko za nogawke pociagnie mocniej :D

And a wyobrazasz sobie ze lada moment moglabys zostac babcia?? koszmar jakis :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 12th 2009
     permalink
    Ania za cholerę nie. Najgorsze jest to że nie ma reguły z jakiego domu "panna" pochodzi. Kiedys sie mówiło ze patologia czy zaniedbania ale teraz coraz głośniej żę z różnych

no nic ja uciekam spać

kolorowych
    --
  12.  permalink
    nooo czesccćć ale poszalałyscie z postami no no no
    Monsz juz na lotnisk u a w zasadzie to juz powinnien byc w samolocie
    wraca niedługo bo za 25 dni ,ale sobie poszaleje,dzisiaj jade do solarium po troche słonca potem na ploty a późnym popołudniem przyjezdza kuzynkka
    jak to powiedzia la szwagierka- od dzis SŁODKA RUTYNA:)

M w koncu podkulił ogon heheheh
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    "Przyjaciółka" ogłosiła kiedyś poszukiwania najmłodszej babci w Polsce. W numerze poprzednim opisano 36-letnią babcię, w aktualnym 35-letnią i ponowiono ogłoszenie o poszukiwaniu 34-latki.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzien bry...
    dzisiaj moje dziecko mnie "rozpieprzylo" o 5 rano przyszedl z lozeczka do mnie do lozka i zeby mnie obudzic skutecznie wpadkowal mi palec najpierw w oko pozniej w ucho a na koncu probowal dobrac sie do nosa ale sie rozbudzilam. zazadal zmiany pieluchy chociaz ta nocna nie wiem czy z raz byla siknieta!!! bylam tak spiaca ze mu pieluche tyl na przod zalozylam o czym przekonalam sie dopiero przed chwileczka :shamed:

Ciacho z tymi naszymi mezami zle ale wiesz co... bez nich jeszcze gorzej... ja mialam nerwa na mojego a teraz nie moge sie soboty doczekac chociaz i tak znosze to rozstanie lepiej niz sadzilam ze bede :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny czy u was tez taka zima?? u nas od wczoraj caly czas pada, widok z mojego okna (a wlasciwie z 2okien) sprzed kwadransa
    ds

ds
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    u mnie nie ma nawet jednego płatka śniegu
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wow to ja juz wole taką zimę niż to co mam za oknem - deszcz ze śniegiem, śnieg i wiatr

Aniu mam pytanie te roladki co mówiłaś obtaczasz w jaju i płatkach czy samych płatkach kukurydzianych ? no i jak je potem poddusic? Brzmią smakowicie ale za bardzo nie wiem jak sie do nich zabrać bo nie robiłam takich (w ogóle robiłam może z 2 razy roladki kurczakowe)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And te kukurydziane zrazy to robi Aga, ja robie roladki czosnkowe przekaski na zimno :)
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Witam dziewczyny:swingin: zainteresowała mnie ta dietka o której pisałyście super że są takie efekty AniaM. u MNIE POGODA TEŻ DO DUPY PADA TAKI ZMROŻONY ŚNIEG BRRRRRRRRRRR okropność
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    w dodatku mój m zaraził mnie strasznym katarem buuuuuuuuu:cry:
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ups Aniu przepraszam i przekierowuje pytanie do Agi z prośbą o szczegółowszą instrukcję obsługi :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.