no pieknie Aga... ja w koncu mam wieczor z kompem a ty sobie idziesz... no ale dobra dobra rozumiem - trzeba sie odsztafirowac na noc
And dzisiaj to chyba cisnienei wariuje bo ja wypilam 2kawy i litr zielonej i dopiero mi sie spac odechcialo - szkoda ze to bylo jakas godizne temu :)))
to ze pogoda to widze po Antosi :/ dziś jest bardzo marudna i taka nie swoja :( i zaś sine łapeczki wrrrr
Ja rano nawet zryw miałam ale z czasem mi przeszło a brak tej wody pokrzyżował mi plany ciutkę bo chciałąm podłogi pomyć :/ teraz nawet mi sie nie chce
sluchajcie zrobilo mi sie cos dziwnego na uchu - w miejscu gdzie jest dziurka od kolczyka (ktory ostatni raz przekladalam z rok temu) zrobila sie jakas gulka i koszmarnie to boli. myslalam ze to jakas krostka i probowalam pocisnac ale malo sie z bolu nie zsikawszy i zostawilam tak jak jest... teraz platek uszny juz nawet bez dotykania mnie boli. zdarzylo sie to ktorejs z was
Aniu mi sie robią takie kaszaki czy nie wiem jak to nazwać i boli jak nie wiem co Ale czasami w dziurce robi mi sie takie coś ropnego :/ nie wiem co to
masc ichtiolowa to ja chyba nawet mam, nim pojde spac to sie mazne faktycznie. swoja droga nigdy czegos takiego nie mialam. wizualnie nie ma zmian poza tym ze mam wrazenie ze platek ciut spuchl... no a ta gula jest tam w srodku cala no nic poszukam w szafce zaraz
Aniu, mi się tak zdażyło ze dwa razy:(( nie wiem od czeo to było..bolało jak szlag.nic nie pomogło..samo przeszło po kilku dniach..kiedyś pytałam laryngologa jak byłam z uchem, to powiedziała mi że to może być od przewiania, osłabienie..heh dziwne:)
Beata no to u mnie by sie zgadzalo. przewialo mnie w zeszly czwartek. od piatku jestem na antybiotyku bo angina wkraczala do akcji... dzisaij wyszlam pierwszy dzien na spacer troche z Krzysiem ale oczywiscie bez czapki bo po co....
Aniu, to może za bardzo tego nie męcz, jeśli można tak powiedzieć?Wiem, ze to niełatwe, bo to strasznie pewnie Cie denerwuje, ale zobaczysz, jak to będzie wyglądało jutro, czy w pt, może zacznie znikać?
Sheh ja tylko 2 razy to scisnelam wiec chyba jeszcze to nie jest takie bardzo :P mam masc ichtiolowa na grubo teraz ale chyba przed spaniem musze zetrzec bo cala posciel ubarwie
Shehe przypomnialo mi sie ze mialam ci napisac ze jestem baaaardzo zadowolona z Dukanowej diety. u mnie rezultaty rewelka a i glodna nie jestem i jedzenie smaczne. kupilam ksiazke, pochlonelam w noc i spelniam sie kulinarnie robiac cos z niczego
Aniu, cieszę się że dieta skutkuje, i że jesteś z niej zadowolona:) Ja ostatnio niestety w drugim kierunku idę, tzn przytyłam jakieś 5 kilo, muszę się wziąć za siebie, ale nie umiem się zmotywować, miałam zrzucić kilka kilo do powrotu R., ale jakoś nie wyszło. A wracając do diet, to ja teraz czytam "Jesteś tym co jesz" Gillian McKeith i chyba spróbuję diety przez nią polecanej, zobaczymy, co z tego wyjdzie...
cos kiedys o tej diecie slyszalam, chyba nawet w tv bylo o niej.... ja licze ze jak znowu stane na wage to juz bedzie 10kg na minusie bo juz tylko 300gram zostalo zeby miec dyszke...czyli cel 1 by juz byl jeszcze 2 nastepne wiec dalej walcze!
Aniu, a co to za dieta?? jak skuteczna to samo z chęcią bym spróbowała;))) heh bo mam do zrzucenie trochę:) mój cel to ok 20kg:)) zostało mi po chorobie i tuczeniu hormonami do zajścia w ciażę;( heh
wlasnie w TVN24 powiedzieli o krakowskiej mlodej mamusce - dziewczyna urodzila majac lat 13, tatus ma lat 16 i ... szuka go policja!!! grozi mu wiezienie za wspolzycie z nieletnia a statystyki podali ciekawe i jesli dobrze zrozumialam to w 2008 (chociaz moglo to byc i 2007)roku cztery 13latki urodzily dziecko ale az ponad 3tys - 17latek
Beata to dieta proteinowa zwana fachowo DIETA PROTAL tylko musiaalbys pogadac z lekarzem czy mozesz taka stosowac bo to zalezy od zdrowia jednak - dieta jest wysokobialkowa i trzeba koniecznie b.duzo pic. mi sie od 1 lutego do dzisaij udalo zgubic dokladnie 9700g. moj cel to 30kg chociaz maz i kuzynka twierdza ze po 25 mam zbastowac :P
w wiadomościach po bajce mówili że co 10dziecko w Polsce ma nieletnią mamę ... szok i przerażenie Jakaś babeczka wypowiadała się że nie można edukować tylko odnośnie anty bo to nie rozwiazuje problemu (tu ma rację) że lekcje wiedzy o ... powinny ukazywać głębszy problem niż anty...
Szokuje mnie to o tyle mocniej że Anka jest w podobnym wieku i patrząc na nią za cholerę nie umiem wyobrazić sobie by takie DZIECKO miało dziecko
Shehe moj maz twierdzi ze zawsze mnie kochal kocha i bedzie kochal i chudnac nawet nie musze... pewnie gdyby mial bardziej krytyczne podejscie to juz dawno bym schudla... ale super jest to ze bardzo mnie wspiera w diecie i np jak jestesmy na zakupach to czyta ze mna etykietki w poszukiwaniu info o weglowodanach i tluszczach a nawet ktoregos razu jakis ser wykojarzyl a'la zolty ktory sie do zapiekanek wg opisu mial nadawac (harcenski???) tylko choelra tak smierdzial ze w koszu wyladowal a co do zmian to na razie najwieksze odczuwam w portkach. mam teraz tylko 2 pary spodni w ktore nie wchodzilam a teraz sa akuratne bo reszta spada jak mnie dziecko za nogawke pociagnie mocniej :D
And a wyobrazasz sobie ze lada moment moglabys zostac babcia?? koszmar jakis
Ania za cholerę nie. Najgorsze jest to że nie ma reguły z jakiego domu "panna" pochodzi. Kiedys sie mówiło ze patologia czy zaniedbania ale teraz coraz głośniej żę z różnych
nooo czesccćć ale poszalałyscie z postami no no no Monsz juz na lotnisk u a w zasadzie to juz powinnien byc w samolocie wraca niedługo bo za 25 dni ,ale sobie poszaleje,dzisiaj jade do solarium po troche słonca potem na ploty a późnym popołudniem przyjezdza kuzynkka jak to powiedzia la szwagierka- od dzis SŁODKA RUTYNA:)
"Przyjaciółka" ogłosiła kiedyś poszukiwania najmłodszej babci w Polsce. W numerze poprzednim opisano 36-letnią babcię, w aktualnym 35-letnią i ponowiono ogłoszenie o poszukiwaniu 34-latki.
dzien bry... dzisiaj moje dziecko mnie "rozpieprzylo" o 5 rano przyszedl z lozeczka do mnie do lozka i zeby mnie obudzic skutecznie wpadkowal mi palec najpierw w oko pozniej w ucho a na koncu probowal dobrac sie do nosa ale sie rozbudzilam. zazadal zmiany pieluchy chociaz ta nocna nie wiem czy z raz byla siknieta!!! bylam tak spiaca ze mu pieluche tyl na przod zalozylam o czym przekonalam sie dopiero przed chwileczka
Ciacho z tymi naszymi mezami zle ale wiesz co... bez nich jeszcze gorzej... ja mialam nerwa na mojego a teraz nie moge sie soboty doczekac chociaz i tak znosze to rozstanie lepiej niz sadzilam ze bede :)
Wow to ja juz wole taką zimę niż to co mam za oknem - deszcz ze śniegiem, śnieg i wiatr
Aniu mam pytanie te roladki co mówiłaś obtaczasz w jaju i płatkach czy samych płatkach kukurydzianych ? no i jak je potem poddusic? Brzmią smakowicie ale za bardzo nie wiem jak sie do nich zabrać bo nie robiłam takich (w ogóle robiłam może z 2 razy roladki kurczakowe)
Witam dziewczyny zainteresowała mnie ta dietka o której pisałyście super że są takie efekty AniaM. u MNIE POGODA TEŻ DO DUPY PADA TAKI ZMROŻONY ŚNIEG BRRRRRRRRRRR okropność