dobra to co zaczynamy zbierac kase??? R juz cie zna wiec chyba oporow miec nie powinien. a twoj maz w stosunku do mnie moze tez by watkow nie mial, co? :)
Widziałam- chore te ceny. Ja myslę,że gdyby zdecydowało się kilka dziewczyn na taki pobyt to mogłybysmy zarezerwować sobie pensjonat za dużo mniejsza kasę, a za resztę naprawdę porządnie zaszaleć.
Aga postaw ty lepiej juz dom i niech beda sciany okna i jakies kibelki a zrobimy dzamprez u ciebie. zamiast wydac na spa to ci na kafelki sie zrzucimy :D :D :D
Jemma jak to ZAPOLOWAL??? nie zaluj chlopakowi niech sobie poczyta jak to inni mezowie maja przechlapane sprzatanie zmywanie trzepanie dwanow... booosh a my tam o przelatywaniu okien dzisiaj nawet pisalysmy hihihhi
oj napewno da rade o to sie nie martwie a jak lubisz takie fiki miki różne rózniste to on jak akrobata-ja tego docenic JESZCZE nie umiem wiec chetnie sie podziele
aaa zapomnialam wam napisac - moj maz nei mogl odzalowac ze nie bedzie mial na tym wyjezdzie netu bo... "tak to bym sobie wszedl na 28 i wiedzial co sie dzieje"