hihihihihi ja też swojego tak podchodze a tu kupię sobie nową bieliznę i jak wychodzi spod prysznica to ja juz stoję w pokoje w samej bieliźnie i patrzę na niego kusząco hihihihihih ale w tym cylku bede musiała go napsatować bo musimy wykorzystac dni płodne
Fajnie ze sobie planujecie taki wyjazd do spa ja kiedyś byłam bo tata wygrał taki wyjazd w pracy na 4 dni byłam w jastrzębiej nad morzem fajowo było i z tego co widziałam ceny to 3 tygodnie w takim spa to cena był coś koło 4 tyś w cenie było kilka zabiegów a za dodatkowe trza bulić ale fakt ze mozna wypocząc
widziałam tam taką opce że dziewczyna była w tym spa a jej mąż z dzieckiem też był w jastrzębiej tylko wynajął sobie gdzieś indziej pokój zeby tyle nie bulić i przychodzili ja odwiedzac pewnie nie chciała na tak długo rozstawać się z dzidzią
Tąpnięcie na szczycie Śnieżki spowodowało popękanie podłóg i niedomykanie się drzwi w obserwatorium meteorologicznym - wynika z oficjalnego komunikatu Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej. Trzeba było ewakuować wszystkich pracowników schroniska na Śnieżce. Zeszli do Karpacza. Budynek i jego słynne talerze zdobiące szczyt najwyższej góry regionu nie zostały uszkodzone. Jutro specjaliści orzekną, czy na Śnieżkę będą mogli wrócić ludzie. Władze Karkonoskiego Parku Narodowego zdecydują też, czy w ogóle zamknąć szlak prowadzący na najwyższą górę Dolnego Śląska. W Karkonoszach panują fatalne warunki atmosferyczne, pada śnieg a wiatr wieje z prędkością blisko 100 km/h. Dla tych co nie wiedzą Śnieżka:
IWA prowadzę ale ten cykl jest lekko pogibany więc czekam na @ ma przyjść w poniedziałek to zacznę prowadzić nowy, ten co stworzyłam teraz to taki próbny żeby się nauczyć co i jak :)
A co do wykresy jaki termometr proponujecie dziewczyny bo ja mam elektroniczny firmy medical ale jak sobie zmierze 2 razy pod rząd to są inne wyniki moze rtęciowy byłby lepsiejszy?
no u nas też lekkie nie dopasowanie;)) hehe..wcześniej było oki, a teraz (pewnie ze zmęczenia) coś nie zabardzo mi się chce..oj cierpi na tym mój M, cierpi:) hehe..mam nadzieję,ze wkońcu mi się odmieni i będzie jak dawniej..bo chęci to ja nawet mam z siłami gorzej
kupiłam dzisiaj sliczna bluzke rózowiutka słodziutka i oczywiscie nie pasuje mi wrrrr paragonu nie mam wiec wystawie ja na allegro moze komus sie spodoba i kupi
Jak wczoraj mierzyłam swój nowy nabytek (gorsecik) to pomyślalam sobie: "no fajnie tylko mogłabym mieć takie cycki jak ta pani na fotce" a ja nawet takich chyba nie mama!
dzięki Paula. ja tez już muszę wyjść z pracy, bo normalnie ta końcówka zawsze jest najgorsza, juz nic nie mam siły zrobić, pozatym mam obawy coby czegoś nie spierniczyć!
Wy weekend a ja w końcu zapiernicz :/ nie wiem jak to zrobię wrrr Zakupy mam prawie zrobione Bo mięsko przyjedzie jutro rano ale wolę świeżyznę niż nie wiem co Prawie mam posprzątane zostało mi tak na dobrą metę odkurzyc i zmyć podłogi no i niestety posprzątać łazienkę i kuchnię - to ostatnie zostawiam na jutro bo i tak nasyfię dzisiaj
Miałam dziś farta hihi wyszłam z domu lekko kropiło i po chwili przestało padać (byłam z małą) niepadało cały czas weszłam do klatki zaczęło lać :P Kupiłam niuni czapeczkę do chrztu nie taką jak chciałam ale niestety innej nie było a juz mi się nie chciało łazić po sklepach