Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ksiazka "the Bible of baby making" Emma C. i akupunktura i goscia ktory ma naprawde super opinie i wiele pieknych historii zakonczonych upragniona ciaza. pierwsze spotkanie za tydzien w piatek. napisze co i jak.
troche sie usmialam jak mi to moja mama powiedziala no ale czytalam ze trzeba je pic przez pare miesiecy wiec zapas bede miala

. generalnie najlepszy wiek na rodzenie jest 19-24 (tak z pamieci) ale coraz rzadziej ludzie sie decyduja z wiadomych przyczyn szkola finanse dom. ja w tym wieku nie myslalam wogole o dzieciach, ba ,przypuszczam ze bylabym zalamana gdybym nadgle wpadla. razem z mezem duzo podrozujemy i po prostu w pewnym momencie stwierdzilismy ze teraz mozemy
i zaszlismy przy pierwszy strzale a mialam 30 lat. niestety poronilam ale nie mialo to zadnego powiazania z wiekiem. teraz mija juz rok od ponownego starania sie i nic sie nie dzieje i rzeczywiscie boli swiadomosc ze mam juz 32 lata ale z drugiej strony duchem nie czuje sie wcale "stara" wciaz jeszcze moge miec trojke dzieci!! sa momenty ze zaluje ale potem przypominam sobie te cudowne chwile ktore z M spedzilismy na Malediwach w Singaporze czy w Australii i nie zaluje bo z dzieciatkiem lub w ciazy juz bysmy tak nie jezdzili. Chce Ci powiedziec ze nie ma recepty, tak jak pisze Olenka nigdy nie bedziemy mialy dosc pieniedzy dosc czasu, zawsze bedzie jeszcze cos co by sie chcialo zrobic. brzmisz bardzo dojrzale na swoj wiek wiec napewno poczujesz kiedy bedziesz chciala miec dzieci i zycze ci zebys nie musiala tak dlugo czekac jak niektore z nas. a jesli zdazy sie po drodze pamietaj ze nikt tak dobrze sie nie przystosowuje do nowych sytuacji jak kobieta, napewno sobie poradzisz cokolwiek zdecydujesz.