Ja tez wole lato, cieplo itd. Choc snieg tez ma swoje uroki, fajnie "trzeszczy" pod butami, kulig, sanki dla dzieci itd... ale polaczenie slonce + snieg tez by bylo dobre
Witaj Skarbie Właśnie pakuje prezenty pod choinkę, u mnie w rodzinie jest zawsze losowanie - kto komu robi prezent:) Trafiło mi się i wylosowałam męża, kupiłam mu hantle i za cholerę nie wiem jak je spakować, papier się drze, torebki też słabe:( Macie jakiś pomysł?
Rumbcia, a moze papier inny? Taki a'la folia. I zapakuj jak cukierki, he he ;) Na srodku wstazka przewiaz... hm? bo papierowy sie bedzie darl, bo trudne to do zapakowania. albo wloz w karton i karton zawin w papier?
To prawda:) Macie już prezenty? Ja wczoraj się wypuściłam na zakupy i nic z tego... gotuje się we mnie jak widzę te tłumy i marzę tylko o tym, aby uciekać :) Nienawidzę sklepów przed Świętami :( i co roku sobie obiecuję, że kupię prezenty wcześniej i co roku to samo a w tym roku to nawet pomysłów na prezenty nie mam :/
Rumbko no pecha miałam ale nic nie poradzę trzeba żyć dalej :) ja też prezenty zostawiłam na piątek ale wiem co chcę kupić M. więc problem z głowy tylko idę i kupuję :) oby mi tylko karta doszła na czas bo boję się z taką kasą chodzić po ulicy
haha przypomniało mi się coś:) Paula rok temu na allegro sprzedawali śnieg :) poważnie! Do tanich nie należał. Aż sobie zerknę teraz czy w tym roku ktoś znalazł czas na taki wkręt
A swoją drogą to moja droga robisz smaki tymi potrawami:)
A co do smaków zawsze możesz wpaść i u mnie się najeść :)
Saba no ja to wigili z kuchni chyba nie wyjdę masakra ;) najgorszy i tak będzie piątek bo wtedy makówki :D pierwszy raz w życiu je zrobię :D A jutro sałatka jarzynowa, opiekanie ryb etc
Paulina, to już są tortury!!! Ale dzięki Tobie nie mogę się doczekać wigilii ;) U nas w domu żadnych świątecznych zapachów nie ma, jedziemy na wigilię do mamy, potem do teściów na święta:) może i dobrze, bo jak ja bym miała gotować....
rumba mam do ciebie pytanie kiedy ty miałaś ostatnio miesiączke bo ja 16 listopada a na wizyte mam dopiero w piątek a chciałabym wiedzieć który to tydzień bo każdy liczy inaczej
aborta...szalejesz z tym gotowaniem...ja robię u siebie wigilię na 5 osób-w pierwszy dzień świąt też mam gości na obiedzie a nie gotuję nawet 1/10 tego co ty. Nie wiem,ale w święta się również odpoczywa a nie cały czas je...no,podziwiam...u mnie teściowa piecze ciasto-ja kupiłam 1kg ciastek i to tyle ze słodkości-ale za to dla siebie samej mam trzy karpie-uuuuwielbiam...a bigos to gotuję po świętach, z resztek jakie zostaną
Simka tak jest hantli już nie ma - są za to dwa duże cukierki Wigilia u mojej babci jest, ktoś życzliwy musi mi jeszcze je dźwignąć i przytargać pod choinkę:)
U mnie juz bigosik upichcony, ale wiadomo, im dluzej sie gotuje, tym lepszy :P Rumba, jestem 3 dni przed Toba:P ja mialam 7 listopada ost. miesiaczke :P