no wlasnie taki mam zamiar, mam nadzieje,ze zacznie dzialac.
a propo ciazy, oglądałas wczoraj na tvp 1 dokument,,moj tata jest w ciazy''
''Tom i Scott przeszli w przeszłości operację zmiany płci. Jeden z nich zdecydował się jednak zachować podstawowe cechy damskiej fizjologii. Po latach obaj mężczyźni pobrali się i zapragnęli mieć dziecko. Dokument prezentuje losy tej niezwykłej rodziny, którą tworzą też dwaj adoptowani przez Scotta synowie, z których jeden cierpi na zespół Aspergera. Obaj zostali przekazani mężczyźnie po samobójczej śmierci ich matki.''
qrcze fajny film,szkoda mi jednak dzieci ktore nie maja mamy i taty tylko 2 tatusiow lub 2 mamusie, nie mam nic przeciwko takim para,ale dla dzieci to chyba nie jest zdrowe..
tak czy siak, mam nadzieje ,ze lekarz wezmie sie ostro za diagnozowanie,tak bardzo chcialabym znow poczuc mdlosci i swiadomosc ,ze mam lokatora tylko zeby sie juz tak szybko nie wyprowadzal
Dziewczyny napisalam w watku owulacja :skopiuje - to ja juz zglupialam nieda sie okreslic wtedy czy jak jest sok owu byla???,czy jest w trakcie skoku ,czy bedzie po skoku ??? Ja myslam ze jak juz jest skok to jest po owu ,mozecie zerknac na moj wykres ,udostepnie go. W tamtym watku jedna pisze tak droga tak... A dzis mielismy gosci i niedalo rady na seruszko :D i maz uciekl na nocke do pracy :(
channtall u mnie dziś wszystko się wyjaśniło.. @ przyszła w samo południe:( pod koniec cyklu mierzyłam tempkę i przedwczoraj było 37,3, wczoraj 37,1 a dziś 36,8 więc już rano wszystko było jasne.. Ale u ciebie nadzieja jest mimo negatywnych testów, kciuków nie puszczam Dziewczyny jeśli chodzi o pregnyl to u mnie też ciężko go dostać, ale mój gin zaproponował, że go dla mnie zdobędzie, więc nie muszę się na szczęście martwić. Pogadajcie ze swoimi lekarzami, może też są w stanie gdzieś wam załatwić. To będzie mój pierwszy cykl z pregnylem..oby zakończył się plusem:) Ale póki co to masakryczne walentynki..
LLenko skok temperatury nie daje pewności, że owulacja wystąpiła, taką pewność daje jedynie monitoring u ginekologa. Jednakże przyjmuje się w założeniach, że owulacja może wystąpić zarówno 3 dni przed, jak i po skoku temperatury.
witam was no dzis tłusty czwartek i urodzinki mojego syna , muj M zjad 6 paczków ja jednego , umnie dzis 11 dc jutro na monitoring oby byl dobry pecherzyk do podania pregnylu!!!
Iwoas ,wszytskiego najlepszego dla synka :) Smiesznie sie zgralo tlusty czwartek i urodzinki naszych dzieci :) My mamy imprezke w niedziele ,a zeby dzis dmuchala swieczki ,wlozylismy z mezem w paczek :D a cieszyla sie stra,sznie i mowi do nas a gdzie tort :) musielismy tlumaczyc ze ten tort co wybrala bedzie ,jak beda goscie.Mala odpowiada : i prezenty ,mowie ze tak :) i zaczela sie tak smiac az dostala czkawki,ze wlozylam swieczke do paczka :D
kuleczka_69, czesc, jestem tu od wczoraj. Gratuluje Ci serdecznie tak wyczekiwanego brzuszka :)))) My z mezem staramy sie od 2 lat, to moj pierwszy cykl z clo...czekamy... Widzialam na Twoim profilu, ze w tym samym dniu i roku bralysmy slub :) Zobaczymy czy i mnie sie uda zobaczyc kiedys 2 kreseczki...
hej dziewczyny dzisiaj mam 15 dc brałam CLO od 4-8 dc 12 dc pęcherzyk 18 mm dostałam Pregnyl 10000 j dzisiaj miałam monitoring widać ciałko żółte i jeszcze troszke płynu w zatoce. teraz zostało mi czekać:)
channtall widzę, że u ciebie niezła jazda trwa..mam madzieję, że twoja cierpliwość zostanie nagrodzona plusikiem:) ja jutro zaczynam brać clo po raz czwarty..mam nadzieję, że ostatni!!! deprecha pookresowa minęła i jestem dobrej myśli w nowym cyklu Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!
no u mnie to jest niezła jazda luteine odstawilam 3 dni temu - zazwyczaj okres dostawalam albo w trakcie brania albo zaraz po odstawienu, a tu cisza.....
nie to ze sie wstrzymuj bo gdybym sadzila ze jestm w ciazy juz bym byla po becie, ale jakos tak mi sie wierzyc nie chce ze to jednak ciaza..... tempka poszla w gore dopiero po luteinie i jakos wogole dziwny ten cykl... moze jutro zrobie test
witam ja wczoraj byłam na monitoringu w 12dc muj pecherzyk z samego rana miała 17,7mm wiec dostałam skierowanie na pogotowie zeby mi dzis podali PREGNYL i pozostaje czekac...
bonim, pregnyl mozna juz podawac jak pecherzyk ma 17 mm wiec nie rozumiem Twojej ginki, ja mialam podany przy 19 mm, ale nie udalo sie wtedy zajsc :P Iwoas, nie czekac tylko sie bzykac namietnie hihi
kuleczka,ginka mowila,ze koniec z monitoringiem,testami owul. i z wspomagaczami,ze mam to oddac losowi, ale skoro 2 razy poronilam,to moze po owulacji wziasc luteine? bo mam cale opakowanie, jak myslicie? pregnyl bralam raz,ale wtedy nie zaszlam,pecherzyki pekaja same, ale to nasienie wyszlo nam takie sobie,tzn.mowila ,ze moze byc..