Ja również mocno zaciskam piąstki ;) I nie mogę się doczekać tych Waszych testów
Ale masz piękną bete ;))) W sumie to dobrze że Cie nie mdli ;) Mi jeszcze nie przeszło i się męczę :)
Ja byłam w sobotę na genetycznym - Moja Kruszynka ma 6,53 cm ;))) i podobno wyglada na chłopca bo ,,coś,, tam sterczy hii hii ale jak wiadomo to za wsześnie na takie stwierdzenie - jak pojdę następnym razem to już będzie coś więcej widać.
Nadzieja - super :) jak ja juz tez bym chciala do Was zaciazonych dolaczyc :))) fajnie sie czyta takie opisy o usg itd, lubie ogladac brzuszki.. :)) juz sie doczekac nie moge..mam nadzieje, ze ten rok bedzie nasz :))
Damy radę dziewuszki :) ja co prawda raz wierzę, raz moja słaba wiara podupada i zupełnie znika, ale musi nam się udać. Musi!!! Tak mawia mój mąż doprowadzając mnie do pionu :)
Chantall piękna beta:) ciesz się, że nie masz objawów (ból głowy, nudności, wymioty i wieczne zmęczenie to nic przyjemnego) Mi na szczęście wszystko to już przeszło:) I pukam w niemalowane żeby nie powróciło:)
Nadzieja cieszę się, że wszystko dobrze. Mój maluch w 12 tyg. miał 4,5cm, strasznie ciekawa jestem jak teraz jest duży?:) Mi gin rokuje dziewczynkę:) Zobaczymy
mimik jak @ nie ma to jaks nadzieja jest na + ,kurcze umnie musi sie udac jak nie w tym to nastepnym cyklu bo to 6 cykl z CLO i musze miec przerwe 3 mc a czy pozniej zaczne nowa walke oj niewiem....
kurcze mam teraz mętlik w głowie zrobiłam rano ten test zobaczyłam że nic schowałam do pudełka poszłam do pracy jak wróciłam była druga blada kreseczka ale nie wiem czy się pojawiła rano czy popołudniu bo przecież jak się pojawiła później to test jest nie wiarygodny:(
no właśnie wiem że po 5 minutach ale ja rano się spieszyłam do pracy więc czekałam jakieś 3 minuty i nie wiem czy się pokazała chwile potem czy popołudniu:(
Dziewczyny ja wierzę bardzo mocno że Wam się wszystkim uda zaciążyć !!!! Codziennie zaglądam aby sprawdzić czy się którejś udało. Wiem że czasem są gorsze i lepsze myśli ale mimo wszystko trzeba wierzyć.
Madziauk zobaczysz że już niedługo będziesz oglądać zdjęcia usg swojego maluszka ;)
Rumba myślę że dolegliwości już Ci nie powrócą - w końcu przed Tobą najlepsze II trymestr podobno najprzyjemniejszy ! Po czym Twój gin stwierdził że to dziewczynka ? A może siusiak się schował hii hii
Iwonka skoro @ nie ma to jest duża szansa. Mimik powtórz test jutro lub pojutrze mi 2 kreseczki pojawiły się po 3 dniach od pierwszego negatywnego testu.
Mimik w 28 dniu cyklu byłam na becie i wyszła pozytywna ale test wyszedł negatywny Nie powiem Ci który po owulacji bo jak byłam na trzecim monitoringu to pęcherzyk w 17dc miał jeśli dobrze pamiętam 1,98 i nie bardzo wierzyłam że się uda. A na potwierdzeniu owulki już nie byłam.
mimik trzymam kciukasy za (+) , ja jakos nie umie isc na bete a poczekam do @ juz tyle razy testowalam i zawsze( -) wiec tym razem pewnie to samo, odpuszczam testowanie w niedziele powinna przyjsc @ nie przyjdzie zatestuje sikaczem!!!
Mimik ja zrobiłam chyba z 6 testów i wszystkie były negatywne, jednak @ dalej nie było więc kolejnego dnia ponownie wykonałam test i wyszedł blady cień w 35dc. :)) To był dla mnie udany cykl:) Trzymam mocno kciuki, żeby i Tobie się udało. Póki @ nie ma jest O.K:)
Iwoas podziwiam Twoje stalowe nerwy, ja by nie wytrzymała do niedzieli hi hi Plusika życzę:)
NadziejaUmieraOstatnia: Po czym Twój gin stwierdził że to dziewczynka ? A może siusiak się schował hii hii
Dzidziuś rozłożył nogi jak swoja mama na fotelu ginekologicznym i pisiora nie było widać:) To był 12tc. wiec w każdej chwili może jeszcze urosnąć:)
hej dziewczyny podpatruje was prawie codziennie, chodź mało pisze , ale jestem z wami i trzymam za was kciuki bardzo mocno. Mam do was pytanie jakie macie zrobione badania w I trymestrze ciąży ?
ja miałam Antygen HBs,sód, potas, morfologia, mocz,przeciwciała IgG,IgM, WR, mocz,glukoza, badanie na czystość pochwy, ale nie miałam TSH, przeciwciała różyczkowe i HIV i toxo, napisz czy ty te badania robiłaś u gina czy u lekarza rodzinnego.
rumba tez mnie kusi zrobic test ale juz tyle miesiecy (-) odliczlam dni zeby zatestowac wkoncu w tym miesiacu odpuscilam czekam do @ nie przyjdzie wtedy zatestuje ...
mimik, zycze Ci zeby @ nie przyszla i odpowiednio wysokiej betki :) Trzymam kciuki!!! Ja niestety dzis zaczelam nowy cykl... Mam nadzieje, ze Tobie sie uda :)))