iwoas ,ja tak mialam kilka dni temu ,zaczelam nowy cykl ,juz jestem po @ ....jak to mowia nowy cykl nowe nadzieje :) Ale wczesniej kilka dni temu czulam sie z tym zle ,teraz przeszlo ...
Ja tylko niemoge zrozumiec ,dlaczego jedno dziecko poczelam bardzo szybko a teraz niemoge ....
Dziewczynki kochane idzie wiosna ,wraz z nadejsciem wiosny uda sie nam :)))) trzymam za Was i za sibie kciuki :))))
U mnie narazie poczatek fazy lut, ale jakos w tym cyklu sie nie nastawiam na nic i jestem wyluzowana, juz mysle o urlopie w kwietniu ;) za tydzien lecimy do Polski, no i pozniej jeszcze 1 czerwca lecimy na 10 dni :)) juz sie doczekac nie moge..
Wiosna mnie zawsze pozytywnie nastraja :)) przesylam pozytywne wibracje dla Was &&&&&&&& ;)
mimik trzymam kciuki za owocny miesiac , ja se odpusiłam odstawilam tabletki 11 miesiecy walki i nic wiec daruje se starania , wkoncu mam dziecko chcielismy drugie nie udało sie mamy dla kogo zyc , lepiej jedno niz wcale!!!
Iwoas przez to ''lepiej jedno niz wcale'' moze byc przykre dla kobiety, która tych dzieci nie ma i może nigdy nie będzie miała. poza tym nie zawsze dziecko czyni nas szczęśliwszym niz Ci którzy dzieci nie mają, wystarczy popatrzeć na ilość rozwodów małżeństw właśnie z dziećmi...
kalabmurka29: Myślę, że iwoas nie miała nic złego na myśli, bardziej myślała o swojej sytuacji niż innych.
Tez tak sadze ,poprostu juz miala dosc... Ja jak cykl zakoczyl sie @ myslam tak samo,chociaz niewyrazilam tego na forum,a napewno mysli Iwonka o sobie i napewno niechciala nikogo urazic ...
hejka wam pewnie ze nie chcialam nikogo urazic , tak jak napisała kalamburka29 na mysli miałam swoja sytuacje , przeciez wczesniej tez nie mogłam zajsc i walczyłam tak dlugo ile trzeba bylo by zajsc teraz odpusciłam i mocno wam kibicuje zeby kazda co sie stara miała chociaz to jedno dzieciatko!!!!
dziewczyny robiłyście może progesteron w 22 dc? gin kazał mi zrobić, bo na podstawie tego ma stwierdzić czy owulka była.. zastanawiam się jaką powinien mieć wartość, żeby wszystko było ok. Wynik odbieram jutro i już nie mogę się doczekać. W cyklu przed stymulacją clo i przed pregnylem wynik był 10,4.
hej, bylam dzis na wizycie u gina. jest pęcherzyk ok 13mm a wnim zarodek 4mm z bijącym serduchem :) dostalam skierowanie na badania, następna wizyta za 3 tyg. ciąza wyglada na ok 6tyg, wedlug OM 7,5tyg. odetchnelam, bo na poprzedenim nie bylo nic widac
u mnie Madziu jakoś leci:)miałam mieć pregnyl podany ale pęcherzyk w 13 dc był za mały na pregnyl więc mi nie podali ale wczoraj byłam na monitoringu i pekł sam teraz czekam:)a co u Ciebie?
Mimik - no wlasnie widzialam, pieknie pekl :) teraz czekamy na rezultaty. U mnie ten cykl z mala dawka clo, bez monitoringu i na luzie okazal sie szczesliwym :)))
Witam wszystkich ;)) ale fajnie że sie tu coś ruszyło
Ja byłam dziś u lekarza i mogę oficjalnie przedstawić Naszego Synka ;)))) Tatuś jest dumny z siusiaka - ależ go dziś maluszek pokazał hii hii
Jak się Madziu czujesz? Mam nadzieję że wszystko dobrze! Mimik trzymam kciuki za rezultaty.
Treść doklejona: 21.03.12 20:07 Muszę dodać jeszcze że malec ma 13,6 cm ale już duży A to przecież długość mierzona tylko od główki do pupy, więc z nóżkami to już prawdziwy mężczyzna ;))))
Dziekuje, ja sie czuje dobrze :) Przeszczesliwa jestem :) Ciagle zmeczona, senna, mam klucia w podbrzuszu, wczesniej mialam bole glowy, ale na szczescie juz minely :) Teraz mam piersi bardzo wrazliwe/bolace.
Takie są uroki ciąży ;) Najważniejsze że jest wszystko dobrze i samopoczucie również. Senność to nie wiem czy minie bo mi nie minęła ;) co do piersi to już też tak bardzo nie odczuwam albo sie po prostu przyzwyczaiłam
Gratuluje Nadzieja :) ja moze sie dowiem w poniedzialek na wizycie:) bo moj lekarz nie jest zwolennikiem gdybania i powiedzial, ze powie mi po 20 tygodniu bo najbardziej wiarygodne bedzie :P
Dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim serdecznie :) Mam nadzieję, że i mnie wkrótce czeka to szczęście... Ale na razie bardzo, bardzo potrzebuje Waszej pozytywnej energii. Póki co u nas ze starań nici, choć zaczęliśmy niedawno, ale przy zespole policystycznych jajników nie wiem jak będzie. Na razie po długiej przerwie między miesiączkami udało się ją wywołać po 4-ech m-cach. Ten pierwszy cykl był bez owulacji. Po 20-stu dniach mam @ ponownie, zanim skończyłam zalecaną dawkę luteiny. Wahania nastroju mam od kilku dni, a dziś jeszcze wilczy apetyt :( Trzymajcie kciuki, bardzo proszę...
Chcecie poprawić sobie humor ??? Na jedynce od kilkunastu lat leci taaaki długaśny serial,gdzie można się pośmiać Wszyscy są piękni i młodzi a kobiety po 60-tce rodzą dzieci.Tam to się dopiero dzieje ! Właśnie skończył się odcinek 5654
Ech... u mnie znowu pogorszenie nastroju Kolejny cykl ma się ku końcowi, jutro - po 8 dniach z Luteiną - będzie miesiączka Może w kolejnym się uda... Niby czwarty miesiąc starań to jeszcze mało, ale i tak mi smutno.