Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ostatni cykl trwał 35 dni, przedostatni 32... Duphaston kończę jutro i obawiam się, że może być jeszcze za wcześnie na wiarygodny test 

adaikaka86, ja silną zgagę mam przec całą ciążę, więc już mi nic chyba nie jest straszne
Jeśli chodzi o testowanie, to nie przejmuj się wogóle tym, kiedy miałaś ostatni okres przed rozpoczęciem stosowania Duphastionu. Mój ostatni cykl przed testowaniem wynosił aż 45 dni, i w zasadzie gdybym miała się tym sugerować, to test ciążowy powinnam zrobić dopiero w dniu spodziewanej kolejnej miesiączki, czyli ok. 45 dnia cyklu, ale jak pisałam wcześniej musiałam go zrobić w 26 dniu cyklu (czyli 19 dni wcześniej) i już wtedy wykazał drugą bardzo bardzo bladą kreskę.

adaikaka86, u mnie temp. po odstawieniu duphastonu ładnie się trzymała, trzymała się też ładnie na poziomie wyższych przez całą fl (zanim zaczęłam go stosować), choć w ostatnich dniach progesteron brzydko spadał
Jeśli chcesz być pewna, że nie masz problemu z progesteronem, powinnaś zrobić badanie krwi w 7-8 dniu po owu (a i tu nie masz pewności, czy nie masz niedomogi - u mnie w 7 dniu po progesteron był piękny, a dwa dni poźniej spadał już na łeb na szyję, przez co nie mogłam utrzymać ciąży). I jeśli myślisz o dziecku, najpierw zrób test,a potem ewentualnie odstawiaj duph., bo mogą Cię spotkać smutne konsekwencje.

wizyte u ginekologa mam dopiero w lipcu bo pojechał na urlop tak to bym poszła wcześniej:/