Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szylam w rekach, wiec jakosc szwu jest mocno srednia,
pozniej zamizream uszyc
dzieki za polecenie drecotton :) a spórzcie: czy ta tkanina bedzie sie nadawac na narzute?
wypelnienie silikonowe czyli czym dokladnie?
ja kupilam ostatanio taka ociepline , tylko grubsza bo 300 i sie zastnawiam czy to prac mozna.
mozna do pralki wrzucic czy raczej recznie? nic sie z tym nie stanie? zrobilam ochraniacz do lozeczka i sie zastanwiam jak to teraz wyprac.
a mnie wkurza ten textilmar, zamowilam, poplatalo mi sie z przelewami, poprosilam mailem o nr konta zeby normalnie przelac pieniadze i czekam od 8:30. nosz kurde
---------
przy maszynie z brzuchem jest ok, tylko kregoslup pada, ale przy wykrojach faktycznie ciezko, brzuch mi pod gardlo podchodzi normalnie.
powiedzcie mi jeszcze co do rozka - widze wszedzie na necie ze rozki to wlasciwie kwadrat. tez mi filozofia, mozna wziac kocyk albo mala kolderke i zawinac dziecko.
ja sobie obmyslilam ze spod osobno, te 2 wihajstry po bokach trojkatne osobno i dol osobno. i potem dopiero pozszywac, jak koperte. czy to ma sens?
Robilam czapke na czuja i coz, efekt byl nie do zaakceptowania, nawet gdybym byla hipsterem