Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w przypadku CC interwencyjnych bez wcześniejszej akcji porodowej, czyli np. Oderwane łożysko jak u mnie czy cholestaza etc., to nie ma wpływu na przebieg następnego porodu
No i to tak. Czyli wiem, że nic nie wiem
ale ja absolutnie nie mam podejścia, " że jak za poród zapłaci X tysięcy zł., to uważa, że powinno koło nich "skakać" z 10 osób ..... Ja nie jestem "paniusią" przy której trzeba "skakać", wręcz tego nie lubię, i tak absolutnie nie było - no ale w sumie nie znamy się, więc skąd możesz o tym wiedzieć
. Mojej mamy klientka np, opowiadała jak to pojechała z córką i zięciem rodzić i poleciała do położnych, zrobiła awanturę i "zaraz się ruszyli i tłum ludzi się w tej sali zrobił, wszyscy tam nad nią stali"- i dumna z siebie przy tym była
Powiem Wam, że ja byłam tak zadowolona z tego szpitala, że w zasadzie drugie też chciałam tu rodzić, ale teraz sama nie wiem...
Co do szpitali - moja przyjaciółka rodziła trzech swoich synów na Madalińskiego i mówi, że jakby miała mieć czwarty poród to tylko tam. Nie miała ani lekarza ani położnej, z "ulicy" trafiała.
kameralne warunki- dost ep do wszystkiego , łącznie radiem piłką, prysznicem etc., ale jeśli personel nie zawiedzie i mąż będzie przy mnie, to i pomiędzy parawanami mogę rodzić