Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A wlasnie, jak to jest z tym odsylaniem? Wielorodka ma szybka akcje porodową (zazwyczaj :) i zgłasza sie do szpitala np po odplynieciu wód i tak dalej, to co, maja tak prawo powiedzieć "spadaj bo my miejsc nie mamy?"
Zeby nie bylo, ze staje tu w obronie
ale tak jest miedzy innymi dlatego, ze szpital ma prywatne uslugi na ktorych zarabia, ale nie sa one obowiazkowe.
jak bylam w 5 miesiacu ciazy to zaczelismy sie rozgladac za poloznymi. Spotkalam sie i ja i maz z kilkoma,
A inna polozna jest wpisana w umowe i mozna z niej skorzystać lub nie. Pamietajmy, ze polozne tez choruja, wyjeżdżają na wakacje itd. I te inne nazwiska sa po to żeby nie zostawic kobiety'na lodzie' kiedy nasza wybrana polozna nie moze.
przyjaciółka rodziła na Madalińskiego, z przypadkowa położna i była bardzo zadowolona. Z całej opieki, bo leżała 3 dni na patologii
po porodzie tez sie z nia spotkalam,zdjela mi czesc rozpuszczalnych szwow bo mnie ciagnely,obejrzala czy wszystko dobrze sie goi.
ale czy to warte te 2tys to nie wiem.
Po tym, jak mi tam teraz zaszyli gazik w macicy, to sie raczej nie będziemy lubić. Zwłaszcza za chwile...