Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nibriana: Zgodnie z prawem teraz ZZO jest bezpłatne...
Jesteś pewna na 100% ?
Też się martwiłam brakiem intensywnej terapii dla noworodków, ale moja ginekolog mnie pocieszyła, że takich oddziałów w całej Wawie jest sztuk dwie - na Kasprzaka i na Karowej. Czyli jeśli rodziłabym dajmy na to na Madalińskiego, a coś się dzieje z noworodkiem to i tak pakują go w ambulans i wiozą do któregoś z tych dwóch szpitali. A na Karową ani Kasprzaka w życiu bym się nie zdecydowała
Natomiast o pani neonatolog piszą na wszystkich forach, na których jest coś o porodówce w Piaseczni
A podobno Madalińskiego miało w planach intensywną terapię dla maluszków, czy któraś z Was o tym wie?
a ile kosztowała cię ta cała przyjemność jeśli mogę spytać?
Ulciu, powiedz mi prosze czy dostalas jakies materialy ze Szkoly Rodzenia..?
Co mialas zapewnione od strony szpitala podczas pobytu po porodzie np.. pieluchy, wkl.poporodowe, ciuchy dla dziecka? Zastanawiam sie co trzeba brac a czego nie
Ula a powiedz bo byłas pacjentka novum, jak ja podchodziłam tam do invitro pare lat temu to oni budowali tam szpital swój. Czy on jest czy go nie ma?? bo pamietam, ze nam Zamora wtedy mówil, ze jak ruszy to ciaze i porod juz u nich mozna bedzie prowadzic.
eż się martwiłam brakiem intensywnej terapii dla noworodków, ale moja ginekolog mnie pocieszyła, że takich oddziałów w całej Wawie jest sztuk dwie - na Kasprzaka i na Karowej.
to ginka miała jakies niepełne info, bo jest sztuk trzy - dochodzi Instytu Matki i Dziecka oddział patologfii noworodka.
Magdalena, IMiD jest na Kasprzaka właśnie ;)
ja nie wiem czy u mnie działają jeszcze emocje ciążowe, ale poryczałam się
na Karowej do dzisiaj lubią sobie besz powodu zrobić cięcie pionowe.
Ostatnio na szkole rodzenia poinformowano nas, ze juz w żadnym szpitalu nie robi sie cięc pionowych tylko podlóżne.
Spidi, to polecam zajrzec np. na watek o powrocie do formy po porodzie, gdzie dziewczyny rodzące rok czy dwa temu pisały własnie, jak bez powodu scięto je pionowo. Zdaje się, że m. in. Mónikha, o ile mnie pamęć nie myli, miała taką właśnie niefajną sytuację. Co mnie mocno zdziwiło.