Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Spidi, a gdzie Ty chcesz rodzić? bo nie doczytałam...
W Piasecznie? tam zwiedzałam i są fajne warunki. Najbardziej mi się podobały te kameralne sale do rodzenia, z wanną i wszystkimi gadzetami. no i Janette "Polecam Lactacyd" Kaleta, która zawiaduje położnymi. Przez długi czas obstawiałam ten szpital.
--
Tak, ja mam pionowe (Karowa) ale rodziłam 6 lat temu, a nie rok czy 2. Sushi też ma pionowe, faktycznie niedawno. Tyle, że Ona rodziła w Poznaniu, jeśli się nie mylę.
A ona jest: Żanet (Janette) Kaleta
Ja całą poprzednią ciąże myślałam o porodzie naturalnym - chciałam też żeby było bez znieczulenia, ale nic z tego nie wyszło.
Natomiast Janette jest dla nas "troszkę" za droga
Poza tym Jurij mówił, że każda położna w Piasecznie jest warta polecenia
aaa i zapomniałam napisać- po cc, które miałam o godz. 21.20, dziecko dostałam dopiero( tak naprawdę to sama musiałam wstać i pójść po syna ) rano, a słyszałam że na Madalińskiego dziecko jest od razu z mamą na sali- po zszyciu- a na tym bardzo mi zależy--
Oooo a ja wlasnie sie dowiedzialam będąc ostatnio w szpitalu Św. Anny w Piasecznie, że po cc kobieta leży na sali pooperacyjnej BEZ dzieciątka i mąż nie może wejść na tę salę...
O kurcze, Monia, a powiedzieli dlaczego?
Tzn z ta pooperacyjna rozumiem, ale ze maż nie moze i dziecka nie daja? To przykre. I wbrew kurde obecnym standardom opiekibokoloporodowej !
Ale rozumiem ze to tylko do momentu pionizacji???
A Ty bedziesz misiala miec CC? Moze sie uda sn i wszystko bedzie orajt?