Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to ogarnia mnie strach... 

kosmiczna za położną 1500 zł jak nie więcej teraz).
NO ALE i tak uważam, że SUPER JEST MÓC RODZIĆ Z WŁASNĄ POŁOŻNĄ!!!!

Dokładnie. Albo coś się wcześniej dzieje (tak jak u mnie z nerkami) to zawsze się wcześniej zajmą... Miałam położną przy pierwszym porodzie i to był mega komfort. Tak samo jak przy drugim.
szlam pod prysznic to wiedzialam ze ta druga osoba popatzry na moje dziecko
nie wiem co bym mowila gdybym trafila na 4
nie wiem co bym mowila gdybym trafila na 4

) bo chociaż byłam na sali dwuosobowej to przez ciągłe odwiedziny u sąsiadki nie mogłam poleżeć z tyłkiem i cycem na wierzchu tak jak chciałam, przespać się kiedy miałam na to ochotę itp.
W pojedynczej mógłby nawet nocować.

Jeśli chodzi o odwiedziny, to ja bym na położnictwie zakazała odwiedzin poza mężem/partnerem bądź jedną wybraną osobą w przypadkach, gdy się go nie ma, bądź jest nieobecny
Żanetka bierze 4000 zł o zgrozo jaka ona droga jest
czy ta kwota, ktorą wymienilas dotyczy tylko porodu czy tez opieki po
Ja też rodziłam w Piasecznie i nie polecam nawet najgorszemu wrogowi porodu tam . Moje dziecko do tej pory ma problemy zdrowotne po wypychaniu z brzucha jakie nam zaserwował lekarz.
Ja z nim miałam do czynienia na IP w połowie ciąży, zjechał mnie za to, że przyjechałam tak późno (od 3 dni słabo czułam ruchy), a później zobaczył, że to dopiero 20tc i powiedział, że tak może być. U mnie nie było na szczęście żadnego lekarza przy porodzie, więc pasowało mi o tyle, że warunki były dobre. że trafiłaś na TEGO lekarza, czyli inaczej mówiąc- kawał skur********![]()
i
Chociaż nawet nie chodziło o czas, bo prócz D. to najdłużej byli teściowie, może z 15min., a i tak później jak dzwonili to przepraszali, że się zasiedzieli
Po prostu nie chciałam, żeby mnie ktoś w tym stanie oglądał, nie czułam się pewnie z karmieniem, w sumie z niczym i cały czas chciało mi się ryczeć