Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziewczyny.., kupilam rajtuzki dla małego tak na 56/62 ale tak po zastanowieniu nie wiem czy nie jest to rzecz ktora denerwuje malucha.. Że może guma w pasie albo co. Moge oddac albo wymienic na wieksze i nie wiem... sa takie ladne ale jak maja tylko lezec.. Jak sądzicie? Z czym to sie w ogóle nosi?
--

Gienia, Ty mnie nie strasz, ze te ciuchy takie duze wypadaja:)

. Moja Julcia urodziła się długa na 56cm, a w ciązy za radą "dobrych ciotek" kupowałam tylko na 62 i większe i niestety później jak widziałam jak się moje dziecko męczy w śpiochach jak wchodza dwie nóżki do jednej nogawki to wysłałam szwagierkę na zakupy rozmiaru 56cm i posłużyło jej to około miesiąca max 1,5. Teraz od razu zamierzam kupić parę kompletów na 56cm, a resztę na 62cm i przyszłościowo 68cm
odradzam natomiast pajace zapinane z boku bo dopóki są za duże to luz ale potem trudniej wsadzić te drugą nóżkę.

.
[/urlhehehe widzę, że karuzela RAIN FOREST to hit hitów ale polecam bo u nas się do dzisiaj sprawdza i idzie kilkanaście razy w dzień [oraz kilka w nocy bo Nina umie ją sobie z kopa piętą włączać

i że sama włącza to wogóle hicior
kiedy ja zamontowaliście??Kakai śliczne! I widzę, że Miś Miecia siedzi - nasza też czeka na koleżankę .
kiedy ja zamontowaliście??

hmm mniej więcej jak Ninka miała 4-5 tygodni i zaczęła w końcu oczy otwierać a nie tylko dziób do cycka no sama włącza, celuje piętą i uderza w Mozarta a jak nie chce już to kopie drugi raz i wyłącza najgorzej jak w nocy przez sen z nogi wali i nas budzi granie karuzeli bo zawsze zapominam wyłączyć na noc
, tak myslalam żeby ją załozyc jak mały bedzie miał miesiąc
spisz i zastanawiasz się "skąd ja znam ta muzyke",